-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 17

Diplo laikas namuose virto vienu produktyviausių laikotarpių karjeroje: įvertinkite naują hitą

Pasaulinė žvaigždė, prodiuseris ir atlikėjas Diplo karantino laikotarpiu laiko veltui neleidžia. Kone kasdien savo socialiniuose tinkluose pristato arba gyvus pasirodymus iš namų svetainės, arba smagius trumpus klipukus pagal savo muziką. O šiandien jis dar ir išleidžia ilgai lauktą singlą „Do Si Do“ iš naujausio savo country muzikos projekto „Diplo Presents Thomas Wesley“.
Diplo ir Blanco Brownas
Diplo ir Blanco Brownas / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Premjera

Pastarajam Diplo dabar skiria daugiausiai dėmesio, o jau gegužės 29 d. pristatys ir country muzikos albumą, kuriame – daugiau 10 skirtingų atlikėjų: „Jonas Brothers“, Miley Cyrus sesuo Noah, Young Thug ir daugelis kitų.

Naujausią savo hitą „Do Si Do“ Diplo pristatė kartu su kylančia žvaigžde Blanco Brown. Tiesa, dainos vaizdo klipo filmavimo planus sujaukė koronaviruso pandemija. Tačiau jį planuojama išleisti vėliau.

VIDEO: Do Si Do

O kol kas Diplo lepina savo gerbėjus gyvais pasirodymais internete. Vienu įtakingiausių visų laikų prodiuserių tituluojamas Diplo, dirbęs su tokiomis žvaigždėmis kaip Beyoncé, prasidėjus karantinui savo socialiniuose tinkluose nuolat transliuoja pasirodymus – jų paskelbimo detales galima sekti per atlikėjo „Twitter“ profilį.

Diplo pasirodymai iš namų karantino metu:

VIDEO: Corona Sabbath Presented by Diplo and Secular Sabbath w/ Rhye (Livestream 4)

„Taip ilgai namuose nebuvau nuo tada, kai man suėjo 24-eri metai“, – specialaus pokalbio su Zane Lowe metu pasakoja 41 m. Diplo, kurio tikrasis vardas yra Thomas Wesley Pentz.

Žinomas prodiuseris ir atlikėjas per šį laiką spėjo pabaigti ne tik country muzikos albumą „Diplo Presents Thomas Wesley Chapter 1: Snake Oil“, bet ir ėmėsi kitų savo projektų kūrybos. Neseniai išėjo „Major Lazer“ trijulės, kurios dalimi yra Diplo, naujausias singlas „Lay Your Head On Me“ (feat. Marcus Mumford).

„Major Lazer“ – „Lay Your Head On Me“ (įrašyta kartu su Marcusu Mumfordu)

VIDEO: Major Lazer - Lay Your Head On Me (feat. Marcus Mumford) (Official Lyric Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius