Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 07

Donatas Montvydas pristato ilgai lauktą dainą: žada užkariauti šokių aikšteles

Donatas Montvydas pristato gerbėjų ilgai lauktą dainą „Man patinka“. Ši daina buvo atlikta dar praėjusiais metais atlikėjo koncertiniame ture ir ji sulaukė ypatingo dėmesio bei palaikymo žiūrovų tarpe, tačiau oficialiai nebuvo išleista.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Šokių muzika mano karjeroje užėmė labai didelę dalį, esu pasiilgęs šokių aikštelės, o tai skatina kurti tokią muziką. Norėjau išleisti dainą, kuri sulauktų dėmesio ir iš šokėjų bendruomenės. Todėl prodiusuojant šitą dainą didelį dėmesį skyriau „beat’o“ paieškom, nes šokių muzikoje visas „groove’as“ eina iš jo“ – pasakoja Donatas.

Dainininkas sako, kad tai yra šokių aikštelei skirtas hitas. Jis provokuoja judėti, atsipalaiduoti ir pamiršti, ką apie tave galvoja kiti. Daina yra apie tai, kai tu pasikliauji savo jausmais, o ne aplinka, kuri tave supa. Šokių muzika visuomet yra apie judesio ir saviraiškos laisvę.

Išgirskite naujausią Donato Montvydo dainą bei išvyskite vaizdo klipą:

VIDEO: DONNY MONTELL - MAN PATINKA [Official Video]

Šiuo metu Donatas koncertus ir filmavimus projekte „Lietuvos balsas“ bei „Lietuvos balsas. Vaikai“ derina su darbu studijoje ir nežada sustoti leisti dainas. „Esu prikaupęs tiek dainų, jog užteks ateinantiems porai metų“ – šypsosi atlikėjas.

Dainos viršelis/Donny Montell – „Man patinka“
Dainos viršelis/Donny Montell – „Man patinka“

Šią dainą Donatas Montvydas atliks ir rugpjūčio 26 d. susirinkusiems žiūrovams „Vasaros terasoje“ Vilniuje. Donatas pažada – „tai bus triukšmingiausias ir labiausiai nurautas šios vasaros vakarėlis kartu su draugais ir fanais taip, kaip iš tikrųjų MAN PATINKA“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius