Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 04 16

Filmo „50 pilkų atspalvių“ įkvėpti Saulėns ir Vydas grįžta su daina „Eik tarnauti tu“

Kai pasiilgti draugai sugrįžta – džiaugiesi, kai jie dainuoja pagal Ellie Goulding muziką – juokiesi. Filmo „50 pilkų atspalvių“ garso takelis taip sužavėjo kultinius M-1 personažus Saulėną ir Vydą, kad jie nusprendė sukurti parodiją ir pagvildenti ne agresyvaus sekso, o agresyvaus pasaulio temą.
Saulėns
Saulėns / M-1 nuotr.

Bijodamas gyventi neramumų kaustomoje aplinkoje, Vydas prašo Saulėno eiti į kariuomenę, nes Šiaulių gatvėse įgyta patirtis gali padėti visai tėvynei. Parodijos kūrėjai tikisi padrąsinti tuos, kurie jau laukia šaukimo į karinę tarnybą ir pralinksminti tuos, kurie pavargo gyventi žinių apie karą apsuptyje.

M-1 kūrybinė komanda pažada, kad populiarieji Saulėns ir Vydas daugiau tokiam ilgam laikui neprapuls. Jie dainuos, nes lakštingala negali nečiulbėti, Vydas negali neklausti, kas sugriovė kolūkius, o Saulėns negali nevalgyti saulėgrąžų ir klausti „a tu turi raumeny?“.

Paklausykite ir įvertinkite: 

VIDEO: ČIULPUONĖLIAI feat. Saulėns ir Vydas - Eik Tarnauti Tu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius