Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 24

„Finalo ketverto“ laimėtoja Indrė Juodeikienė pristato naują dainą: nori parodyti kitą savo pusę

2019-aisiais televiziniame projekte „Finalo ketvertas“ triumfavusi Indrė pristato naująją dainą pavadinimu „Purvini šokiai“. Šis kūrinys – šokių daina apie laisvę, susižavėjimą, išsilaisvinimą nuo stereotipų.
Indrė Juodeikienė
Indrė Juodeikienė / Ieva Jūra nuotr.
Temos: 2 Muzika Dainos

„Šios dainos atsiradimas mano gyvenime yra visai netikėtas. Kreipiausi į muzikos prodiuserį su noru lėtos, dainingos, su mintimi dainos. Na, tokios lyrinės, bet kaip tik tuomet aš išgirdau šią – „Purvini šokiai“. Sakau, žinai ką? Pamiršk ką sakiau, noriu jos! Turbūt nuostaba buvo ir jam, ir man“, –prisimena I.Juodeikienė.

Anksčiau daugiausia lyrinėmis dainomis džiuginusi Indrė neslepia, kad dabar norėjo atskleisti kitokią save.

„Kaip ir kiekvienas žmogus turi kelias savo puses, taip ir aš! Ir aš nesu vien lyrinė asmenybė, turiu viduje ir aš savo „velniukų“. Tad išgirdus ritmingą dainą, man ji iškart patiko. O tai jei patinka man, kodėl ir savo klausytojams neparodžius kitos savo pusės? Manau, atlikėjas turi būti įvairus. O aš tokia ir esu, tiesiog dar ne viską spėjau parodyti, o ir gyvenimo etapai yra skirtingi. Šiuo metu jis pas mane būtent kaip ši daina – spalvingas, linksmas, be didelių mąstymų gyvenimo prasmės, aš tiesiog visa savo širdimi esu pasinėrusi į spalvingąją motinystę“, – pranešime spaudai pasakoja atlikėja.

Įvertinkite:

VIDEO: Indrė Juodeikienė - Purvini šokiai

Vaizdo klipo atsiradimą pakoregavo karantinas

I.Juodeikienė atvirauja, kad klipo idėją gvildeno dar būdama nėščia. Tačiau dėl karantino jis išėjo kitoks, nei Indrė iš pradžių tikėjosi.

„Galvoju, pagimdysiu, ir va, pavasariui nusifilmuosiu klipą. Na ir planuokis žmogau darbus į priekį, – šypsosi Indrė. – Buvo kaip buvo, bet šiuo metu aš labai džiaugiuosi, kokį vaizdo klipą turime.“

Ji pasakoja, kad šį vaizdo klipą kūrė animatorė Aistė Dusevičiūtė.

„Nusiunčiau paklausyti dainą, o ji labai greitai atsiuntė idėją. Ir ji tikrai nebuvo standartinė! Jau vien tai mane nudžiugino ir aš šimtu procentu daviau laisvę kurti klipą“, – džiaugiasi I.Juodeikienė.

Aistė sako: „Klipo idėja yra gana paprasta – kai po ilgų metų iš mylimo darbo grįžti į pilką, nuobodų didmiestį, niekaip negali atsikratyti to jausmo, kad tau toje beveidėje pilkumoje kažko vis trūksta. Galiausiai pasineri į savo judrius, spalvotus prisiminimus ir įžiebi savo gyvenimo aistrą iš naujo.“

Tiesa, Indrė neslepia, kad pati pamačiusi klipą susidarė savitą vaizdą.

„Visai kitaip interpretavau viską – man gyvūnai asocijavosi su laisve, kokie žmonės palieka laisvi, kai lieka vieni, kai niekas jų nemato.

Visų gražiausia yra tai, kad kiek žmonių, tiek ir interpretacijų, ir visos jos teisingos. Nors tų interpretacijų gilių ne visuomet ir reikia! Galima tiesiog nerūpestingai paklausyti dainos“, – kviečia I.Juodeikienė.

O savo klausytojams atlikėja linki spalvoto pavasario.

„Tikiuosi, karantinas greitai baigsis ir leis mums juo džiaugtis“, – viliasi Indrė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius