Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 12

„Fusedmarc“ vokalistė Viktorija apsisprendė, ką vilkės „Eurovizijoje“

Jau labai greitai Kijeve įvyks „Eurovizijos“ konkursas, kuriame tarp kitų 43 šalių su daina „Rain of Revoliution“ pasirodys ir Lietuvos atstovai „Fusedmarc“. Intensyviai besiruošdama konkurso finalui, grupės vokalistė Viktorija atskleidė, kad jau apsisprendė, ką vilkės lemtingąjį vakarą.
Grupė „Fusedmarc“
Grupė „Fusedmarc“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Dizainerės Sandra Yuska kurta suknelė tobulai atspindi griežtą, tačiau tuo pačiu metu laisvą mano ir dainos stilių“, – pasakojo Viktorija ir pridūrė, kad: „raudona suknelės spalva simbolizuoja dainos skleidžiamas stiprias, scenoje tiesiog sprogstančias emocijas: meilę pasauliui, žmonėms ir muzikai, laimę ir džiaugsmą“.

Asmeninė nuotr./Viktorija Ivanovskaja ir Sandra Yushka
Asmeninė nuotr./Viktorija Ivanovskaja ir Sandra Yushka

„Sandra Yushka kurta suknelė – tai tarsi mano kūnas. Ji tokia lengva ir plasnojanti, tačiau tuo pačiu metu griežta. Joje nėra jokių nereikalingų detalių, viskas apgalvota. Nors suknelė labai ryški, būdama scenoje nejaučiu, kad ją dėviu, nes šis drabužis visiškai įsilieja į bendrą kontekstą ir tampa pasirodymo dalimi. Suknelė scenoje man padeda būti savimi, pabrėžia dainos emociją ir mano vidinę būseną.“, – atskleidė grupės „Fusedmarc“ vokalistė Viktorija, kuri taip pat prisipažino, kad iki šiol nėra turėjusi jokio raudono drabužio.

Pasak Viktorijos, suknelės idėja būtent ir gimė vedama stiprių dainos emocijų. „Esame labai laimingi, kad netrukus „Rain of Revolution“ turėsime galimybę pristatyti visam pasauliui, o tuo metu vilkėsiu tobulai kūrinį ir mane atspindintį drabužį“, – pasakojo „Fusedmarc“ vokalistė.

VIDEO: Fusedmarc - Rain of Revolution (Lithuania) Eurovision 2017 - Official Video

TAIP PAT SKAITYKITE: Lietuva išrinko „Eurovizijos“ atstovus: į Kijevą skrenda „Fusedmarc“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius