Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 31

Grupė „Alejandro“ išbandė didžėjų svajonių objektą – įspūdingą emuliatorių

Vis didesnio elektroninės muzikos gerbėjų dėmesio sulaukiantis projektas „Alejandro“ praėjusią savaitę išbandė įspūdingą emuliatorių – unikalų prietaisą, kurio plokščiame ekrane veikia populiarios DJ progamos ir funkcijos.
Grupė „Alejandro“
Grupė „Alejandro“ / Grupės archyvo nuotr.

Pasak „Alejandro“ narių, jame įdiegta multi-touch technologija leidžia vienu metu ekrane liesti net 6 pozicijas, o tai  sudaro galimybes emuliatorių valdyti dviems žmonėms tuo pačiu metu. Įrenginys atrodo išties įdomiai, nes jo ekranas yra skaidrus, matomas is abiejų pusių, tad publika gali žiūrėti, ką liečia prietaisą valdantis didžėjus, o tai suteikia pasirodymams daugiau pojūčių.

Grupės archyvo nuotr./Grupė Alejandro
„Alejandro“

„Emuliatorius gali būti naudojamas ir kaip didžėjaus pultas, ir kaip sensorinis monitorius, kuris veikia įprastoje operacinėje sistemoje. Jame galima žiūrėti ir demonstruoti nuotraukas, valdyti jį kaip įprastą kompiuterį, tik tam vartotojui nereikia jokios pelės. Mums labai malonu išbandyti ir pristatyti Lietuvai ką tik pasaulyje pasirodžiusią technologiją, kuri skirta ne vien tik didžėjams. Emuliatorių bus galima išvysti ir mūsų vaizdo klipe „Sintetika“, kuris šiuo metu jau montuojamas ir pasirodys už mėnesio,“ – sakė elektronines muzikos atlikėjai „Alejandro“.

„Alejandro“ nariai išbando emuliatorių:

VIDEO: Alejandro pristatė pirmą pasaulyje emuliatorių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius