Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 11 24

Grupė „Arbata“ pristato naują klipą: jo herojus skiria net 80 metų

Grupė „Arbata" žadina apetitą – pristato ką tik susuktą vaizdo klipą „Regiu tave", kuris, pasak vokalisto Andriaus Zalieskos-Zalos, geriausiai atspindi visą būsimo albumo koncepciją, o daina/eilėraštis „Regiu tave" – tarsi raktas, atrakinantis duris likusioms dainoms.
Grupė „Arbata“
Grupė „Arbata“ / Asmeninio albumo nuotr.

Į elektroninius ritmus įvilkta poezija dinamiškesniam skambesiui, o istorija ir vaizdiniai, kaip ir būsimasis albumas, sukonstruoti iš priešybių sintezės. Vaizdo klipas, paspalvintas vokalo grūdėtumu, leis naujai atrasti ir pažinti grupę.

VIDEO: ARBATA - Regiu tave

A.Zalieska sako, kad visko daug buvo filmuojant šį klipą – juk jo herojus skiria net 80 metų!

„Pradėtus darbus reikia baigti" – tik tiek tepasakė ilgaamžis klipo veikėjas, paklaustas, ar nesunku filmuotis, o mažasis personažas nuo pradžios iki galo patenkintas vykdė nurodymus. „Kiekvienas su savo išmintimi, požiūriu ir matymu“ – sako grupės vokalistas.

Klipe išryškėjęs dualumas – būsimo albumo, kuris sudėliotas iš kontrastų – alegorijų ir metaforų pilnos akustikos ir stilingos elektronikos, simbolis.

Poetišką ir melodingą muziką grojančios „Arbatos" naujasis albumas pasirodys gruodį, o jo laukiant belieka mėgautis nauju klipu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius