Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 11 22

Grupė „Neteisėtai padaryti“ pristato vakarėlių hitą: „Sveika pasijuokti iš savęs“

„Neteisėtai padarytus“ daugelis atpažindavo kaip du dainuojančius mimus, tačiau po grupės atsikūrimo pasikeitė ir įvaizdis, ir kuriamos muzikos skambesys. Vyrai pasiryžo užkariauti šokių muzikos topus ir nori skambėti kiek kitaip.
„Neteisėtai padaryti“
„Neteisėtai padaryti“ / Tomo Urbučio nuotr.

Rokas Petrauskas ir Šarūnas Gedvilas yra ir muzikantai ir aktoriai, kuriuos galima išvysti tiek teatro scenoje, tiek televizijos serialuose. Prasidėjus „liūdnajam“ metų laikui, vyrai nusprendė, kad reikia jį paįvairinti ir praskaidrinti nauja smagia daina, rašoma pranešime spaudai.

„Šiuo kūriniu raginam į problemas žvelgti kitu kampu. Naujas vakarėlių himnas, kurio priedainį turės išmokt visa Lietuva. Iš nepavykusios meilės gali gimti labai gera daina. Kiekvienas lietuvis savo mašinoj dabar privalės turėti šitą „gabalą“, ir kai tik užklups liūdesėlis ar blogos mintys – užteks paspausti „play“ mygtuką ir problemos ištirps.

Sveika pasijuokti iš savęs, saviironija – turbūt pats galingiausias ginklas. Beveik kiekvienas esam atsidūrę tokioj situacijoj, kaip dainos herojus – sutrikęs, pasimetęs, nemylimas. Bet svarbu atsispirti nuo dugno, o po to jau srovė nuneš teisinga tėkme. Į meilę ir sunkumus reikia žiūrėti paprastai“ – apie tai, ko moko ši daina pasakoja Rokas Petrauskas.

Dainą galima išgirsti čia:

VIDEO: Neteisetai Padaryti - Tiesiog Pati Geriausia Daina

Naują dainą gyvai bus galima išgirsti lapkričio 26 dieną Alytuje, klube „Fenix”.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius