-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 24

Gyva muzika grįžta į ekranus: „Stotelės“ koncertų seriją pradeda Free Finga

Kūrybinė muzikos agentūra „Autostrada“ pristato naują interaktyvių koncertų seriją „Stotelė“ ir kviečia nemokamai mėgautis gyvai atliekamomis mėgstamų atlikėjų dainomis. Serija startuoja su prodiuseriu ir atlikėju Free Finga.
Free finga
Gyvų muzikos pasirodymų ciklas „Stotelė“ – Free Finga / Pijus Vėberis nuotr.

„Esam lietuviškos muzikos atstovai bei dideli fanai ir laikomės nuomonės, kad kultūra gyvuos tol, kol mes ją puoselėsim drauge, – teigia „Autostrados“ atstovai. – Būtent dėl to norim grąžinti koncertus klausytojams ir pakviesti ne tik išgirsti savo mėgstamas grupes gyvai, bet ir užmegzti gyvą pokalbį, kuris šiandien yra ypač svarbus.“

Keturis ketvirtadienius, pradedant nuo vasario 25 dienos, „Autostrados“ komanda tiesiogiai portale „15min“ bei „Autostrados“ „Youtube“ paskyroje transliuos šiuo metu aktualių jaunosios kartos atlikėjų koncertus.

Live Stotelė – Free Finga koncertas
Live Stotelė – Free Finga koncertas

Itin kokybiška muzikos projektų sklaida besirūpinantis „Autostrados“ kolektyvas teigia, jog, nepaisant karantino ribojimų, šį kartą kartelės nuleisti taip pat neketina. Kartu su mažesne nei įprastai profesionalių scenografų, operatorių, garso režisierių ir muzikantų komanda, naudodamiesi nuotolinio bendravimo technologijomis, „Autostrados“ komandos nariai sieks sukurti organišką ir unikalią koncerto patirtį.

Visų gyvų pasirodymų metu klausytojai galės ne tik stebėti pasirodymus, bet ir komunikuoti su savo mėgstamais atlikėjais – užduoti klausimus ir patys jų sulaukti.

Jau šią savaitę startuojančioje koncertų serijoje „Stotelė“ pirmasis kartu su grupe pasirodys Free Finga.

„Kiekvieną kartą, kai grupės nariams siunčiu pranešimą apie ateinantį koncertą, būna visiškai skirtingos aplinkybės. Pavyzdžiui, beveik lygiai prieš metus pirmą kartą grojom su visa grupe, praėjusią vasarą koncertai vyko po pirmo karantino, kai net neįsivaizdavom tokios sunkios žiemos, – pasakoja Free Finga. – „Stotelės“ koncertas man labai svarbus, nes jis vėl visiškai kitoks, bet įvyksiantis labai reikalingu metu – ir man, ir kitiems.”

Organizatorių nuotr./Free Finga
Organizatorių nuotr./Free Finga

Nors su klausytojais Free Finga ir grupė susitiks tik virtualiai, atlikėjas įsitikinęs, jog už ekranų lauks gyvos muzikos pasiilgę tautiečiai. „Pasistengsim jiems suteikti kiek įmanoma daugiau gyvo koncerto energijos, įtrauksim publiką į virtualų pokalbių kambarį, bus ir keletas naujų dainų. Žiauriai lauksiu visų prisijungsiančių”, – nekantrauja Free Finga.

Pirmoji „Stotelės“ koncerto transliacija įvyks vasario 25 dieną, 18:00 val., portale „15min“ bei „Autostrados“ „Youtube“ paskyroje. Koncertą 18:00 valandą atidarys grupė „Homechestra“, po jų į virtualią sceną lips Free Finga.


Už palaikymą ir tikėjimą projektu „Autostrados” komanda dėkinga „Kalba plytos“ komandai, „Stotelės“ koncertų techninio įgyvendinimo rėmėjui „Audioforma“, alpinizmo salei „Vertical.lt” bei informaciniam rėmėjui „15min“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius