-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 08

Hito „Wellerman“ atlikėjas Nathanas Evansas koncertuos Lietuvoje

Pasaulinę šlovę pelniusį hitą „Wellerman“ išleidęs Nathanas Evansas surengs koncertą Lietuvoje. 26-erių metų škotų dainininkas išgarsėjo akimirksniu po to, kai jo atlikta tradicinė jūreivių daina „Wellerman“ sulaukė didžiulės sėkmės visame pasaulyje. Singlu išleistas kūrinys tapo didžiausių 2021-ųjų metų pradžios hitu ir jau daugiau nei 10 savaičių karaliauja daugelio Europos šalių topuose.
Nathanas Evansas
Nathanas Evansas / Live Nation nuotr.
Temos: 2 Muzika Koncertas

Gruodžio mėnesį gastroles Europoje pradėsiantis Nathan Evans vienintelį koncertą Lietuvoje surengs sausio 25 d. menų fabrike „Loftas“ Vilniuje, rašoma pranešime spaudai.

„Neįmanoma papasakoti, kaip džiaugiuosi galėdamas pranešti jums apie savo koncertų datas! Apie tai svajojau nuo 6-erių metų ir ši svajonė tapo realybe – negaliu sulaukti susitikimo su jumis! Tai bus nuostabu! Susitiksime jau netrukus!“, – sako Nathanas Evansas.

Nathanas Evansas – „Wellerman“:

VIDEO: Wellerman (Sea Shanty / 220 KID x Billen Ted Remix) | Official Video

Nathanas Evansas prisidėjo prie pasaulinio jūrininkų dainų fenomeno – jo dėka naujoji karta atrado tradicines žvejų dainas, kurias jūrininkai prieš daugelį metų dainuodavo dirbdami. Viskas prasidėjo po to, kai iš nedidelio Erdrio miestelio Šiaurės Lanarkširo Škotijoje kilęs jaunuolis nusprendė savo atliekamas dainas kelti į socialinį tinklą „Tik Tok“. Nathan Evans tai darydavo atlikęs rytines paštininko pareigas. Netrukus jis sulaukė ypač didelio populiarumo – Nathano Evanso vaizdo įrašai su naujai suskambėjusiomis tradicinėmis jūrininkų dainomis per naktį surinkdavo milijonus peržiūrų.

Dabar, pasirašęs kontraktą su didžiausia pasaulyje įrašų kompanija „Universal Music“, Nathanas Evansas visą savo laiką skiria muzikos karjerai, bei seka jį žavėjusių atlikėjų Dermotas Kennedy, Lewisas Capaldi ir Edas Sheeranas pėdomis. Be to, jaunuolio kūryba atkreipė sero Andrew Lloyd Webberio, grupės „Take That“ lyderio Gary Barlowo ir „Queen“ gitaristo Briano May'aus dėmesį, kurie socialiniuose tinkluose pasidalino savo atliktomis dainos „Wellerman“ versijomis.

„Jūrininkų dainos peržengė „Tik Tok“ ribas, apie jas buvo kalbama per „BBC Radio 4“ ir jos tapo labiausiai „Google“ paieškoje ieškomu objektu“, – rašo „The Independent“. Kito įtakingo britų laikraščio „The Guardian“ teigimu, „jūrininkų dainos sukėlė pasaulinę maniją internete“, o „Los Angeles Times“ deklaravo, kad „jūrininkų dainos užkariavo internetą“.

Pirmąsias savo gastroles Nathanas Evansas pradės gruodžio 1-ąją Airijos sostinėje Dubline vyksiančiu koncertu. Vėliau scenos debiutantas koncertuos Anglijoje, Škotijoje, Nyderlanduose, Vokietijoje, Šveicarijoje, Danijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Suomijoje, Estijoje ir Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius