Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 27

Ieva Zasimauskaitė įrašė naują dainos „Tau, mano mamyte“ versiją: dalijasi mintimis apie savo mamą

Artėjančios Mamos dienos proga atlikėja Ieva Zasimauskaitė įrašė visiems puikiai pažįstamos dainos „Tau, mano mamyte“ naują versiją.
Ieva Zasimauskaitė
Ieva Zasimauskaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Jaukus, šiltas ir labai nuoširdus – tokiais žodžiais savo muzikinį palinkėjimą apibūdina dainininkė Ieva Zasimauskaitė.

Atlikėja neslepia, kad jos mama jai labai brangi, atsiliepia apie ją pačiais gražiausiais žodžiais, tad džiaugiasi, kad daina apie mamą jos lūpomis suskambo naujai.

Įvertinkite:

VIDEO: Ieva Zasimauskaitė - Tau, mano Mamyte

„Man mama visada buvo ir bus neatskiriama mano dalis. Turbūt labiausiai gyvenime bijau, kad jos kažkada gali nebūti, todėl stengiuosi kiekvieną dieną bent kelias minutes pakalbėti, paklausti kaip ji jaučiasi ir pati papasakoti savo dieną.

Manau, be galo svarbu mamoms rodyti daug dėmesio ir meilės, nes jos ne tik mums padėjo atkeliauti į šį pasaulį, bet ir davė meilę, kurios niekas kitas pasaulyje negali duoti. Ta mamos meilė yra visai kitokia, tokia nesavanaudiška ir tyra. Norėčiau ir aš kada nors taip mokėti mylėti ir būti kaip mano mama.

Ji visada čia ir dabar, kada tik reikia, nesvarbu kas. Todėl ne tik visą šią savaitę iki mamyčių dienos, bet ir visą gyvenimą noriu jai dovanoti tai, ko ji pati mane išmokė – mylėti ir rūpintis. O čia tokia nemateriali, bet pati brangiausia dovana. Daina, kurioje sakau „Ačiū, Mama, kad mane auginai ir vis dar augini“, – pranešime spaudai sako I.Zasimauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius