Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 08

Įvertinkite: Justina Budaitė pristato su Donatu Montvydu įrašytą kūrinį „Ten kur tu“

Atlikėja Justina Budaitė nutraukė beveik dviejų metų tylos pertrauką ir pristato naują savo kūrinį „Ten kur tu“, kurį prodiusavo ir kartu atliko vienas ryškiausių šalies atlikėjų – Donatas Montvydas.
Justina Budaitė ir Donatas Montvydas
Justina Budaitė ir Donatas Montvydas / Asmeninio albumo nuotr.

„Šis kūrinys man asmeniškai reiškia labai daug, tai mano nauja pradžia – naujas skambesys“, – atvirauja atlikėja.

Prie naujos Justinos Budaitės dainos daug prisidėjo Donatas Montvydas – jis ne tik kartu atliko kūrinį nestandartiniame dueto amplua, bet ir jį prodiusavo.

„Prodiusuojant Justinos dainą turėjau vienintelę ambiciją – išspausti geriausią rezultatą. Ieškojimai lėmė sprendimus, kurie buvo visai netikėti – Justinos nauja spalva, kuri sukuria ypatingą ryšį su daina, skambesys, kuris atitinka mano kokybės standartą“, – teigia Donatas.

VIDEO: Justina feat. Donny Montell - Ten Kur Tu

Jauna ir perspektyvi atlikėja, 2015 metais tapusi „Lietuvos balso“ nugalėtoja, teigia, kad naujausias kūrinys jai labai artimas ir paliečiantis daugeliui aktualią temą.

„Daina yra apie susvetimėjimą, kai tu myli žmogų ir nori būti su juo, bet jis tau tapo svetimas, nebe tas. Ši tema yra aktuali beveik kiekvieno gyvenime“, – pasakoja Justina.

Pasakodama apie artimiausius karjeros planus, mergina neslepia, kad ruošiasi išleisti albumą bei artimiausiu metu išbandyti jėgas nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje. Tiesa, merginai jau teko stovėti didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje – kaip pritariančiajai Donato Montvydo vokalistei.

Jau šį ketvirtadienį Justina Budaitė kartu su Donatu Montvydu leisis į pastarojo atlikėjo koncertinį turą, kuris startuos Utenos kultūros centre.

„Fotogenijų“ nuotr./Justina Budaitė
„Fotogenijų“ nuotr./Justina Budaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius