Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 05 06

Justinas Timberlake'as dar šiemet gerbėjus pradžiugins pasauliniu turu „The 20/20 Experience“ ir dar vienu albumu

Dainininkas Justinas Timberlake'as pirmadienį pranešė, kad dar šių metų pabaigoje išsiruoš į pasaulinį turą „The 20/20 Experience World Tour“.
Justinas Timberlake'as
Justinas Timberlake'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Iš pradžių J.Timberlake'as pradžiugins gerbėjus Šiaurės Amerikoje – pirmasis turo koncertas įvyks spalio 31-ąją Monrealyje (Kanadoje).

Iki 2014-ųjų vasario 10 d. dainininkas surengs 23 koncertus JAV ir Kanados miestuose, o po to išsiruoš į Europą, Australiją ir Pietų Ameriką. Konkrečios Europos ir Pietų Amerikos šalys, kuriose koncertuos J.Timberlake'as, bus paskelbtos vėliau.

Po šešerių metų pertraukos į sceną sugrįžęs atlikėjas sukūrė tiek naujų dainų, kad į vieną albumą jos netilpo – jau rugsėjo 30-ąją bus išleistas antras šiais metais J.Timberlake'o albumas „The 20/20 Experience Part 2“. Pirmoji albumo dalis prekyboje pasirodė kovo mėnesį ir sulaukė stulbinamos sėkmės – per pirmąją savaitę buvo parduota beveik milijonas kopijų, o albumas iš karto šovė į pirmąją vietą „Billboard 200“ sąraše.

VIDEO: Justino Timberlake'o hitas „Mirrors“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius