Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 09

Kazimieras Likša ir Domantas Razauskas kviečia savo klausytojus į turą per Lietuvą

Dviejų atlikėjų bendras turas – gan retas atvejis Lietuvos muzikos pasaulyje. Tačiau Kazimieras Likša kartu su Domantu Razausku nusprendė išbandyti tokį koncertavimo būdą ir surengė koncertinį turą per tris didžiausius Lietuvos miestus. Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos publika bus kviečiama kartu su atlikėjais uždaryti vasarą ir taip pradėti ramesnį rudens laikotarpį, rašoma pranešime spaudai.
Domantas Razauskas, Kazimieras Likša
Domantas Razauskas, Kazimieras Likša / Ryčio Šeškaičio nuotr.

„Viskas įvyko labai netikėtai. Tiesiog paskambinau Domantui ir pradėjau kalbėti apie koncertus. Buvau nustebęs, kad jis iš karto sutiko rengti bendrą koncertą, o kai pasiūliau neapsiriboti vienu koncertu ir bandyti suorganizuoti visą turą, Domantas iš karto paragino taip ir daryti. Labai džiaugiuosi, kad turėsime galimybę surengti didesnius koncertus visuose didžiuosiuose miestuose.

Rudenį išleisiu savo naujausią albumą, tad šis turas yra pats geriausias būdas „apšilti kojas“ scenoje. Turiu prisipažinti, kad jaudinuosi dėl pasirodymų, nes su grupe dėl pandemijos paskutinį kartą grojome prieš beveik dvejus metus. Bet šis jaudulys yra malonus ir tik teigiamai veikiantis. Jis neleidžia atsipalaiduoti ir pradeda pasirodyti šimtu ir dešimt procentų“, – su šypsena pasakojo Kazimieras Likša.

Ryčio Šeškaičio nuotr./Domantas Razauskas, Kazimieras Likša
Ryčio Šeškaičio nuotr./Domantas Razauskas, Kazimieras Likša

„Šie keleri metai buvo keisti. Jau vien dėl to, kad su grupe neturėjome progų repetuoti, groti, o tai reiškia džiaugtis ir tuo džiaugsmu dalytis. Dabar už šitą bado metą ketiname atsilyginti dvigubai!

Atsiranda itin reta proga ne tik pasiausti mums penkiems – Jonui, Pauliui, Mariui, Simui ir man, bet ir tarti sudiev vasarai kartu su mūsų draugais – Kazimieru Likša ir jo grupe! Nesame dar turėję tokio turo, labai laukiame šių koncertų, nes kas žino, ką vėl ruduo atneš...“ , – savo džiaugsmo dėl koncertų neslėpė ir Domantas Razauskas.

Pirmoji atlikėjų bendro turo stotelė – Klaipėda, kur jie rugpjūčio 24 dieną koncertuos menų erdvėje „HOFAS“. Tuomet veiksmas persikels į Vilnių rugpjūčio 25 dienai ir atlikėjai surengs savo koncertą užupyje esančioje miško terasoje „Downtown forest hostel and camping“. O visą turą vainikuos koncertas Kaune rugpjūčio 31 dieną „Laukas“ terasoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius