-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 08 31

Liepa pristato naują klipą: dainoje – žinutė apie malonius gyvenimo pokyčius

Niekada nenuilstanti, pozityvi, daugybę simpatijų pelniusi TV laidų vedėja ir aksominio balso savininkė Liepa Mondeikaitė paskutinę vasaros dieną pristato naują dainą ir vaizdo klipą „Įmanoma“. Atlikėja intriguoja, kad ši daina jai pačiai, po gana sudėtingo periodo, yra tikra atgaiva, nes joje slypi miela žinutė apie malonius gyvenimo pokyčius ir verčiamą naują lapą.
Liepa Mondeikaitė-Norkevičienė
Liepa Mondeikaitė-Norkevičienė / Asmeninio archyvo nuotr.

Liepa sako, kad vos pamačiusi pirminį naujo kūrinio variantą, iškart pajuto, kad tai – jos daina, artima širdžiai ir atspindinti jos šiandieninius jausmus. Tiesa, įrašų studijoje teko paplušėti ilgiau, nes preciziška Liepa norėjo, kad viskas skambėtų tobulai.

„Kuriant šią dainą man norėjosi ne tik šiuolaikinio skambesio, bet ir šiltų jausmų. Norėjosi pačiai dar ir dar kartą išgyventi jautrias ir mielas akimirkas ir, kad klausytojai galėtų kartu su manimi jausti tą patį. Gyvenime kiekvienas esame turėję situacijų, kai suvokėme, kaip svarbu šalia turėti mylimą žmogų, kurio rankose būtų saugu, kurio rankose galime atsiskleisti ir atverti savo giliausius jausmus“, – naujausią savo kūrinį jautriai pristato atlikėja.

Asmeninio archyvo nuotr./Liepos Mondeikaitės dainos „Įmanoma“ vaizdo klipo filmavimo akimirka
Asmeninio archyvo nuotr./Liepos Mondeikaitės dainos „Įmanoma“ vaizdo klipo filmavimo akimirka

Klaipėdoje gimusi Liepa naujos dainos klipo filmavimui neatsitiktinai pasirinko savo mėgstamas vietas prie jūros, kur, kaip ji pati sako, kiekvienas ateina pasisemti naujų minčių, pabūti su mylimais žmonėmis, ar tiesiog susikibus už rankų palydėti saulės ir susidėlioti mintis naujai dienai. Būtent saulės palydėjimas tampa magišku, viską vainikuojančiu elementu, po kurio verčiamas naujas lapas, prasideda nauja diena.

Išgirskite Liepos kūrinį „Įmanoma“:

VIDEO: Liepa Mondeikaitė - Įmanoma

Vaizdo klipą dainai kūrė Vilma Zalanskaitė. Tai jau ne pirmas Liepos bendras projektas su šia kūrėja, todėl pasak atlikėjos, viskas ėjosi lengvai ir sklandžiai. Jai pačiai nesinorėjo įmantrių režisūrinių sprendimų, todėl vaizdo klipe išvysime visiems pažįstamus pajūrio bei gamtos vaizdus ir romantiškai nusiteikusią atlikėją.

„Dainą pristatome paskutinę vasaros dieną, su savotiška nostalgija, prisiminimais apie šiltus vasaros vakarus ir žmones, esančius šalia, kurie kartu praleistą laiką ir paverčia ypatingai brangiomis akimirkomis. Muzika yra galimybė išlaikyti ir pratęsti tas mielas akimirkas, o baigiantis vasarai visi norime kuo ilgiau išlaikyti šiltus prisiminimus, kurie tampa varomąja jėga prieš naują startą“, – sako Liepa ir kartu užsimena, kad šios dainos pristatymas sutampa ir su pokyčiais, vykstančiais jos pačios gyvenime.

Liepa įsitikinusi, kad daina „Įmanoma“ leis ne tik dar ir dar kartą patirti pačius šilčiausius vasaros prisiminimus, bet ir įvertinti tas akimirkas, kai šalia yra brangus žmogus.

Žiūrėkite pokalbį su atlikėja Liepa 15min studijoje:

VIDEO: Liepa pristato naują dainą ir klipą: dainoje užkoduota žinutė apie malonius gyvenimo pokyčius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius