-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balsas. Vaikai“ nugalėtojo Džiugo Joneikio premjera „Tu“: įkvėpė lotynų muzikos ritmai

Jaunosios kartos muzikos kūrėjas ir atlikėjas Džiugas Joneikis, po metų pertraukos, pas klausytojus sugrįžta su aistringa muzikine premjera. Šiandien dainininkas pristato geismingą singlą su vaizdo klipu – „Tu”. Pasak paties kūrėjo, ši daina mus nukels ten, kur karšta ir norisi šokti. Provokuojantį ir šiek tiek mistinį Džiugo Joneikio vaizdo klipą įamžino pirmą kartą susibūrusi Skalvijos kino akademijos ir LMTA studentų komanda.
Džiugas Joneikis
Džiugas Joneikis / Ado Andriūno nuotr.

Džiugo teigimu, singlo „Tu” priedainio melodija gimė pasiilgus vasaros ir lėtų šokių, bet paklausus kas slepiasi po dainoje nuolat skambančiu „Tu" – neatsako.

„Daina gimė iš noro, kad kiekvienas atrastų savo „Tu”. Ar tai bus gyvenimas, ledai ar Ji, tegul pasirenka klausytojai, o kas man yra „Tu” – paliksiu intrigai” – šypsosi Džiugas.

Ado Andriūno nuotr./Džiugas Joneikis
Ado Andriūno nuotr./Džiugas Joneikis

Pristatytas kūrinys yra pirmojo greitai pasirodysiančio atlikėjo mini albumo daina.

VIDEO: Džiugas Joneikis - TU

„Mano pirmasis mini albumas persmelktas iš Lietuvoje retai grojamo ir girdimo latino stiliaus ritmo ir akordų garsų. Norėjau perteikti tą aistringą ir lengvą latino muzikos skambesį. Man pačiam šiek tiek netikėta atrasti savyje tokių spalvų, bet tai mane labai intriguoja ir inspiruoja naujoms kūrybinėms idėjoms. Gal tai bus naujo požiūrio latino muzikos Lietuvoje atgimimo pradžia?” – su viltimi pasakoja kūrėjas.

Ado Andriūno nuotr./Džiugas Joneikis
Ado Andriūno nuotr./Džiugas Joneikis

Džiugas Joneikis tikisi, kad naujausia daina taps neatsiejama įsibėgėjusio pavasario vakarėlių ir meilės dalimi bei įkvėps koketiškoms emocijoms.

„Noriu, kad mano muzika įžiebtų naujus jausmus, inspiruotų naujas pažintis, viliotų, kurtų meilės prisiminimus. „Tu” jau yra skambėjusi gyvai, o publika priedainį dainavo kartu, lyg jau būtų girdėjusi. Tikiu, kad tai ir vėl pakartosime ateinančiuose vasaros koncertuose ir kartu pasinersime į naujas keliones dainuojant šią ir kitas mano dainas” – su meile kalba dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius