-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 17

M.Linkytė kviečia į pasimatymą su jos kūryba: koncertai vyks unikaliose erdvėse

Aksominio balso savininkė, žinoma dainininkė Monika Linkytė savo klausytojus šią vasarą kviečia į du ypatingus koncertus, kuriuose skambės gražiausios atlikėjos dainos ir bus pristatyti nauji kūriniai.
Monika Linkytė
Monika Linkytė / Vaido Jokubausko nuotr.

Pirmasis dainininkės koncertas su grupe vyks birželio 30 d. VDU Botanikos sode Kaune, o antrasis romantiškas pasimatymas su dainininkės kūryba, kuriai pritars styginių kvintetas, vyks liepos 27 d. sostinėje, Vilniaus universiteto kiemelyje.

Neseniai pristačiusi naują dainą „Naktis“, kuri dvelkia paslaptingumu, atlikėja pilna naujų kūrybinių sumanymų, daug laiko skiria įrašinėdama naują albumą ir ruošdamasi vasaros koncertams.

„Man naktis visada spaudžia mistinę natą mano galvoje. Yra joje kažkas nepažinto. Ta nepažinta dalis persipina ir sapnuose. Atrodo, tarsi ten gyvename atskirą gyvenimą. Tai ir artima, ir svetima. Rodos, apie naktį viską žinau ir nieko nežinau vienu metu“, – taip pristatydama dainą „Naktis“ sakė atlikėja.

Kiekvienas M.Linkytės koncertas yra unikalus, kiekvienas iš jų tarsi atskira istorija, papasakota atlikėjos dainomis ir jausmais.

„Šie du vasaros koncertai vyks ypatingose vietose. Esu visiškas gamtos žmogus, todėl galimybė jus kviesti į koncertą Kauno Botanikos sode man yra labai ypatinga! Į sceną lipsime su grupe ir galiu drąsiai pažadėti, kad visą žiemą kūrę ir dirbę studijoje, norėsime ne tik pasidalinti su jumis jau žinomomis dainomis, bet ir pirmuosius išmokyti dar niekur negirdėtų ir neišleistų dainų akordų bei posmų.

Vaido Jokubausko nuotr./Monika Linkytė
Vaido Jokubausko nuotr./Monika Linkytė

O Vilniaus senamiesčio sienos, besileidžianti vakaro saulė ir styginių kvintetas yra tobulai subalansuoto vasaros vakaro sostinėje receptas. Galiu drąsiai po tuo pasirašyti! Koncertai su styginiais visuomet būna ypatingi, turintys paslaptingos prabangos atspalvį ir nuspalvinantys žinomas dainas kitomis spalvomis: sodriau, švelniau“, – apie vasaros koncertus sako atlikėja.

M.Linkytės vasaros koncertuose, kurie vyks Kauno VDU Botanikos sode ir Vilniaus universiteto kiemelyje, gerbėjai galės pasiklausyti jau pamiltų dainų, tokių kaip „Padovanojau“, „Po dangum“, bei vieni pirmųjų išgirsti naujų atlikėjos kūrinių, kurie, neabejotinai, taip pat ras atsaką klausytojų širdyse.

VIDEO: Monika Linkytė - Naktis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius