Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 09

„Merlin" atgimsta

Naujas „Merlin" radijo singlas „12 Mėnuo" Lietuvos radijo stočių eteryje startavo simbolinę gruodžio 1-ąją.
Merlin
„Merlin" / Bombos nuotr.
Temos: 1 „Merlin“

Tai pirmoji grupės daina, pasiūlyta radijo stotims po keturių metų pertraukos. Klasikinis folk/rock kūrinys, parašytas Rodiono ir Darijos Šerlat, dvelkia artėjančių Kalėdų ir Naujųjų metų dvasia. Dainą „merlinai" Feliksas, Rodionas ir naujasis grupės narys Eduardas lapkritį įrašė ir prodiusavo Vilniaus studijoje DP.

2008 m. rugsėjo pabaigoje prasidėjo įvykių virtinė, kai Feliksas ir Rodionas susitiko vienoje iš Užupyje esančių kavinių. Kalbant apie senus laikus ir gurkšnojant alų prie bičiulių prisidėjo keli Felikso draugai, besinešantys akustines gitaras. Vienas įvykis sekė kitą ir likusi nakties dalis buvo praleista geroje kompanijoje, iš naujo prisimenant senas ir garsias „Merlin" dainas. Susirinkę kavinės lankytojai įvertino senų dainų versijas ir plojo vyrams už atlikimą.

Po spontaniško susitikimo kavinėje Rodionas Feliksui atnešė naujų dainų, parašytų antrajam Rodiono soliniam albumui. Feliksui dainos patiko, jie nusprendė kartu dirbti su nauja medžiaga ir atgaivinti grupę „Merlin". Groti būgnais vyrai pakvietė jauną ir talentingą muzikantą Eduardą Ločerį, kuris buvo grupės gerų senų dainų gerbėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius