Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 10 08

Mexeny pristato antrąjį singlą „Lollypop Girl“: „Kreiva ta mano mergaitė...“

Šiuo metu po Floridos pakrantes keliaujanti muzikos prodiuserė Mexeny pasidalino jau antruoju singlu šiais metais. „Lollypop Girl“ – parašytas dar vasarą, labai keistu gyvenimo laikotarpiu, kai viskas vertėsi aukštyn kojomis. Buvo sunkūs momentai, teko iš naujo surinkti save, bet meilė ir muzika išnešė į priekį“, – savo „Facebook“ paskyroje rašo atlikėja.
Mexeny
Mexeny / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Pavasarį debiutavusi su singlu „Better Stop“, dainoje „Lollypop Girl“ Mexeny atsiskleidžia nauju formatu.

VIDEO: Mexeny Lollypop Girl

„Kiekvienas kūrinys man – tai tarsi testas, kaip toli galiu keliauti savo mintimis, garsu ir emocijomis bei į kokias erdves galiu nusivesti savo klausytoją. Dabar intensyviai ruošiuosi albumo pristatymui, jame bus nuo trap'o iki psichodelinės elektronikos, tad kelionė dar tik prasideda“, – pasakoja atlikėja.

Tiesa, ji pripažįsta, jog ne viskas vyksta taip greit, kaip norėtųsi, ir dirbti prie kūrinių tenka ne vieną mėnesį: „Singlui „Lollypop Girl“ buvo atiduota labai daug laiko ir širdies. Ir ne tik mano, bet ir Normanto Ulevičiaus, kuris smarkiai prisidėjo prie to, kad „Lollypop Girl“ skambėtų taip, kaip skamba šiandien. Kaip tik, prieš man išvykstant už Atlanto, klausiau jo, ką galime papasakoti apie šią dainą. Normantas kurį laiką mąstė ir atsakė: „Detalės. Iš kiek mažų detalių, sluoksnių, garselių ji sudaryta“, – taip apie kūrinį „Facebook“ paskyroje rašo muzikos prodiuserė.

„Iš tiesų, kreiva ta mano lyllopop mergaitė, pasimetusi didmiesčio ūžesyje, virpanti kartu su sintezatoriais, žaisminga, bet plyštanti savyje. Kaip tik anądien, važiuodama greitkeliui, kažkur pakeliui į Majamį pagalvojau, jog geriausia šio gabalo klausytis mašinoje, kai visas pasaulis tiesiog slenka kažkur pašonėj“, – teigia Mexeny.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius