-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 03

Miestiečius stebinanti grupė „Kvarkletas“ vėl sugrįžo: dainą skiria visoms mamoms

„Kvarkleto“ planuose Motinos dienos pasveikinimo projektas turėjo įvykti vienoje Kauno miesto „aktyvių“ autobusų stotelių. Vis dėlto, paskelbus karantiną visoje šalyje, organizaciniai darbai pasitraukė į šalį, ir šįkart mamas grupė sveikina virtualiai, bet ne ką prasčiau – susibūrę internetu, muzikantai perdainavo Lino Adomaičio dainą „Mamai“.
Grupė „Kvakletas“
Grupė „Kvakletas“ / Asmeninio albumo nuotr.

„Mama išties yra brangi kiekvienam. Ji yra meilė, tikėjimas ir viltis. Gražiausia tai, kad mamą turi visas pasaulis. Ji yra gyvybės slėpinys. Mama yra artimiausia gyvenimo dalis, apie ją niekada neatsibos kurti, groti, rašyti, mąstyti ir kalbėti, todėl ir mes su komanda norime padainuoti visoms mamoms.

Mamoms, kurios gal būt šiuo metu liko vienišos ar dėl sunkių gyvenimo aplinkybių jaučiasi liūdnai. Todėl ir dainuojame šią dainą, nors ir iš namų, bet iš širdies į širdį“, – mintimis dalijasi Viktoras Jermolovas, vienas grupės „Kvarkletas“ įkūrėjų.

Grupės sveikinimą galite pamatyti čia:

VIDEO: Ačiū, Tau mama! Linas Adomaitis - Mamai (Cover by - Kvarkletas)

Idėja padainuoti mamoms užgimė vienam komandos narių, operos solistui Gyčiui Murauskui. Likus savaitei iki šios progos, jis pasiūlė idėją, kad visgi, kad ir kokios aplinkybės bebūtų, grupė turi pasveikinti mamas. Juk tokia ir yra „Kvarkleto“ idėja. Tad visą savaitę vyko operatyvus pasiruošimas ir unikalūs darbai iš namų.

Kaip sako grupės nariai, jų komanda gausi gerų širdžių ir entuziastų. Audioįrašus sutvarkė pačių draugai: Erikas Miltinis ir Vytenis Danielius. Kūrinį atliko Emilija Mackevičienė, Monika Jatužaitė, Simas Kasparavičius, Gytis Murauskas, Viktoras Jermolovas, Povilas Strikaitis ir akomponavo Judita Tarasevičiūtė. Filmuką sumontavo Donatas Pranckevičius.

„Organizuojame įvairias staigmenas Lietuvos žmonėms – jų formatas labai pozityvus, šventiškas ir nuotaikingas. Jau esame surengę keturias Tarptautinės moters dienos akcijas, Senjorų dieną bei kalėdinę akciją su muzikiniais kūriniais. Esame bičiuliai, kuriems gera vykdyti neatlygintinas akcijas: norime būti gerumo komanda, kuri ir kitus užkrėstų daryti malonias staigmenas visiems“, – sako G.Murauskas.

Grupės gyvavimo akimirkos – galerijoje:

Grupės vaikinų sveikinimą Moters dienos proga galite pamatyti čia:

VIDEO: Make you feel my love - (Myliu tave) by Kvarkletas

Grupės kalėdinį sveikinimą galite pamatyti čia:

VIDEO: Labdaros akcija "Maža dovanėlė - didelė Viltis"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius