Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 19

Monikos Pundziūtės-Monique scenos partneris Mark Les: „Mes žinome, kas yra gera muzika“

Debiutinis atlikėjos Monikos Pundziūtės-Monique koncertinis turas į kelionę per Lietuvą leisis jau po dviejų savaičių. Gyvo garso pasirodymai „Monique live” Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje bei akustinis koncertas Nidoje, rugpjūčio 3-13 dienomis.
Monika Pundziūtė-Monique ir Mark Les
Monika Pundziūtė-Monique ir Mark Les / Asmeninio albumo nuotr.

Klausytojai pirmieji turės progą išgirsti naujausias auksinės projekto „X Faktorius“ nugalėtojos dainas iš rudenį pasirodysiančio atlikėjos albumo. Tarp dar niekur neskambėjusių dainų, Monique kartu su gyva muzikine grupe, atliks ir gerbėjams pažįstamas bei klausytojų širdis spėjusias užkariauti dainas „Man nebaisu“, „Palauk dar“, auksinio ir platininio disko apdovanojimus dainininkei pelniusį, kartu su atlikėju Vaidu Baumila įrašytą ir praėjusių metu hitu tapusį singlą „Dviese“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Pundziūtė nusirėžė mėlynas kasas: „Nusibodo rūpintis priaugintais plaukais“

Vasaros koncertuose, scenoje ne tik Monique ir grupė. Viena dalių bus skirta ir unikalaus muzikinio skambesio ieškančio projekto „Mark Les & Monique“ pasirodymui. Klausytojai puikiai atpažįsta dueto dainą „Nauja istorija“, na o koncertuose skambės nauji, dabar įrašų studijoje intensyviai ruošiami, Monique ir prodiuserio Mariaus Leskausko kūriniai.

Romo Michailovskio, Deivido Bendžiaus nuotr./Monika Pundziūtė ir Marius Leskauskas
Romo Michailovskio, Deivido Bendžiaus nuotr./Monika Pundziūtė ir Marius Leskauskas

Su Mark Les kalbame apie darbingą vasarą ir koncertiniam turui ruošiamos programos skambesį.

Šią vasarą su Monika praleidžiate daug laiko įrašų studijoje. Ar negaila aukoti vasaros darbams?

Asmeninio albumo nuotr./Mark Les
Asmeninio albumo nuotr./Mark Les

Vasara tikrai darbinga! Kartais pagalvoju, gerai, kad orai nelepina (šypsosi). Iš tiesų, smagu – nesiskundžiu! Vasarą okupavo du pagrindiniai darbai, tai „Lietuvos balso“ filmavimai ir mūsų su Monika dueto kūrybiniai ir pasiruošimo turui darbai.

Koncertiniame ture skambės naujos muzikinio dueto „Mark Les & Monique“ dainos, kurios rudenį suguls į albumą. Koks bus būsimų kūrinių skambesys?

Net sunku patikėti, kad taip sparčiai artėjame prie tikslo – pirmojo albumo. Kadangi dirbdami esam kiekvienas atsakingas už tam tikrą sritį – muziką ar žodžius, tad produktyvumas, sakyčiau, visai geras! Ruošiamos dainos bus pakankamai skirtingos. Nesitaikome į kažkokį vieną konkretų stilių. Dauguma kūrinių – šiuolaikiškos, bet su tam tikrais aštuoniasdešimtųjų skambesio elementais. Smagu daryti šiuolaikinę muziką, pasiskolinant kažką gero iš praėjusių dešimtmečių.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Pundziūtė-Monique ir Mark Les
Asmeninio albumo nuotr./Monika Pundziūtė-Monique ir Mark Les

Jūsų bendra debiutinė daina „Nauja istorija“ yra surinkusi jau pusantro milijono peržiūrų Youtube kanale. Ar tikėjaisi tokios gerbėjų reakcijos?

Oho! Tikrai labai džiuginantys skaičiai. Bet čia ne šiaip apie pasididžiavimą. Svarbiausia, kad tai įkvepia dirbti toliau! Ačiū visiems, kurie palaiko ir klauso. Mes tai ir darome dėl klausytojų – kad jūsų ausys turėtų, kuo džiaugtis! (juokiasi)

Asmeninio albumo nuotr./Monika Pundziūtė-Monique ir Mark Les
Asmeninio albumo nuotr./Monika Pundziūtė-Monique ir Mark Les

Ko klausytojams tikėtis gyvo garso pasirodymuose šią vasarą?

Svarbiausia, kad visi ateitų gerai praleisti laiką. Kas yra gera muzika, mes žinome. Repetuojame, įrašinėjame dainas – ne viskas pavyksta 100 proc. iškart, tačiau žinome, kur tobulėti ir ko siekti – tad koncertams būsime pasirengę. Ateikit ne vertinti, o pasimėgauti. O mes atiduosim visas jėgas, kad jums butu smagu! Tikiuosi, žmonės neliks abejingi.

„Nauja istorija“ muzikinis video klipas:

VIDEO: Mark Les & Moniqué - Nauja istorija

„Monique live“ koncertai rugpjūčio mėnesį vyks: rugpjūčio 3 d. Kaune – „AdForm“ kiemelyje, rugpjūčio 9 d. sostinėje – Mokytojų namų „Vasaros terasoje“, rugpjūčio 11 d. Klaipėdoje – „Sky21“ stogo terasoje, rugpjūčio 13 d. Nidoje – Prieplaukos vyninėje. Bilietus platina „Tiketa“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius