Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 07 15

Monique pristato nostalgišką vasaros dainą bei klipą: įkvėpė ir mylimasis Paulius

Dainininkė ir dainų kūrėja Monika Pundziūtė-Monique pristato ilgai lauktą vasaros singlą „Palauksiu, kol užmigsi“. Vasariškų vaizdų ir nuotaikos pripildytą naują dainą atlikėja pristato kartu su kiek neįprastu ir itin vizualiu vaizdo klipu.
Monique pristato nostalgišką vasaros dainą
Monique pristato nostalgišką vasaros dainą / Romo Michailovskio nuotr.

Nostalgija ir ramybe alsuojantį kūrinį „Palauksiu, kol užmigsi“ Monique išleidžia kartu su muzikos leidybos kompanija „Warner Music Baltics“.

Atlikėja pasakoja, kad kūrinys nebuvo specialiai kuriamas vasarai, vasariškas prieskonis atsirado netikėtai gimus priedainio melodijai: „Vos išgirdus melodiją, pirmą į galvą šovusi mintis – vasara. Vasariški kvapai, vaizdiniai ir jausmas, kurio negali sumaišyti su niekuo kitu.“

Dainos pagrindinę eilutę „Palauksiu, kol užmigsi“ padiktavo atlikėjos mylimojo ir kūrinio prodiuserio Pauliaus (plucando) dažnai tariama frazė prieš miegą.

Monique – „Palauksiu, kol užmigsi“:

VIDEO: Monique - Palauksiu kol užmigsi (Vertical Music Video)

„Pirmoji naujos dainos frazė gimė dar kuriant ankstesnį singlą „Paleidžiu save“. Kiek netikėtai sudainuota frazė per laiką virto gilia ir užaugusia daina. Iki šiol jos klausydama girdžiu daugybę prasmių ir interpretacijų – kiekvienas klausytojas ją išgirs vis kitaip, priklausomai nuo to, kokiame gyvenimo etape šiuo metu yra“, – apie naują kūrinį kalba Monique.

„Palauksiu, kol užmigsi“ pasirodo kartu su itin išskirtiniu vaizdo klipu. Su specialia technika filmuotas vaizdo klipas žiūrovą nustebins lokacijomis ir vaizdo efektų realistiškumu. Viso to rezultatas – užburiantis audiovizualinis kūrinys, kuriame Kuršių Nerijos Parnidžio kopa virto kosmine planeta.

Naują Monique singlą gyvai bus galima išgirsti rugpjūčio 19 d. vieninteliame šios vasaros koncerte su orkestru, VU Didžiajame kieme.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius