Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 18

Motociklo teises besilaikantis Ovidijus Vyšniauskas: „Kada, jei ne dabar?“

Ovidijus Vyšniauskas atrado naują aistrą – motociklus. 62-ejų dainininkas nusprendė išsilaikyti motociklo vairavimo teises, šiuo savo sumanymu nustebinęs ne vieną, o dabar pristato dainos „Man reikia tavo artumos“ naujausią aranžuotę.
Ovidijus Vyšniauskas
Ovidijus Vyšniauskas / Asmeninio albumo nuotr.

„Atėjo pas mane kartą Ovidijus ir atsinešė visą glėbį kompaktinių plokštelių. Tokios retenybės jau senokai neteko matyti, ten buvo visa jo diskografija, daugybę dainų net nebuvau girdėjęs. Ovidijus paprašė išsirinkti labiausiai patinkančias ir sukurti šiuolaikišką aranžuotę“ – pasakoja Stano.

Muzikos prodiuseris prasitarė, kad iš pirmo žvilgsnio paprasta užduotis atėmė daugybę laiko, dainos buvo viena gražesnė už kitą. Apsispręsti padėjo už lango bundantis pavasaris ir nauja bei labai netikėta Ovidijaus aistra – motociklai.

Neseniai 60-metį atšventęs dainininkas nutarė išsilaikyti motociklo vairavimo teises. Toks sprendimas artimųjų aplinkoje sukėlė tikrą šoką.

Asmeninio albumo nuotr./Ovidijus Vyšniauskas
Asmeninio albumo nuotr./Ovidijus Vyšniauskas

„Jie man sakė, kam dabar prireikė to motociklo, juk visos viduriniojo amžiaus krizės tau turėjo pasibaigti dar praėjusiame tūkstantmetyje? Bet mano atsakymas paprastas – kada, jei ne dabar? Visada norėjau lėkti su vėju, bet vis atidėliodavau“, – pasakojo O.Vyšniauskas.

„Man reikia tavo artumos“ – tai pavasariška ir linksma, kaip ir motociklu lekiantis Ovidijus Vyšniauskas, daina, kažkam priminsianti jaunystę, o kažkam leisianti ją atrasti pirmą kartą.

Įvertinkite dainą:

VIDEO: Ovidijus Vyšniauskas "Man reikia Tavo Artumos" 2019

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius