Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 13

Mr.Bullet pristato singlą #Dabudab, įrašytą su poetu Mindaugu Valiuku

Lietuvos hiphopo ir regio atlikėjas Mr.Bullet į pagalbą naujam savo singlui pakvietė žinomą poetą ir režisierių Mindauga Valiuką. Daina #Dabudab įrašyta pasaulyje populiaraus reggae-dub stiliumi, boso partijai pasitelkiant Aleksandrą Makejevą.
Daina „Dabudab“
#DABUDAB / Stop kadras

„Pasaulyje regis išgyvena renesansą. Ritminga muzika ir ironiški tekstai paverčia regį į pulsuojančią energiją, į kurią įsiklausai ir gali išjausti“, – teigia Mr.Bullet.

Anot jo, pastaraisiais metais reagaton, ragga, dub‘as ir kiti regio stiliai karaliauja visur – nuo JAV iki madingiausių Europos klubų. Kūrėjo teigimu, net naujausiame filme apie Džeimsą Bondą „Nėra laiko numirti“ (No Time To Die, 2021) skamba Jamaikos regio atlikėjo Teacha Dee daina „Rastafario kelias“ („Rastafari Way“).

VIDEO: Mr.Bullet - DABU DAB (Ft. Valiukas x Makejevas)

Singlą #Dabudab trijulė skiria rugpjūtį pasaulį palikusio dub žanro tėvo Lee „Scratch“ Perry (1936-2021) atminimui. Šis, vienas iš žymiausių Jamaikos įrašų prodiuserių ir atlikėjų, dub‘o muzikos pradininkas, dirbo su Bob Marley, The Wailers, The Congos, Beastie Boys, The Clash, The Orb ir daugeliu kitų atlikėjų.

#Dabudab įrašyta 2021 rugsėjo mėnesį „Sielos“ studijoje, Vilniuje. Pirmasis Mr.Bullet ir A.Makejevo įrašytas singlas iš būsimo albumo #UžMusIrJus jau skamba radijo eteryje. Abiejų įrašų garso režisierius – Aurelijus Sirgedas. Muziką prodiusavo regio prodiuseris „SoulFyah“ iš Vokietijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius