-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 30

Naujieji restoranuose – su scenos žvaigždėmis: kainos kito, dėl atlikėjų tenka ir pakovoti

Artėjant 2023-iesiems, ieškome, kur praleisti paskutines metų akimirkas, ir pasitikti Naujuosius. Lietuviškos muzikos mėgėjams sekasi – daugybė restoranų siūlo prabangias vakarienes su gyva muzika, kurią dovanos garsūs atlikėjai. 15min pasidomėjo, kaip kito tokių programų kainos lyginant su praėjusiais metais, ar sunku restoranams susitarti su scenos žvaigždėmis, kokie pastarųjų honorarai ir ko pageidauja publika.
Natalija Bunkė, Donatas Montvydas, Monika Liu, Rytis Cicinas, Donata Virbilaitė, Anžela ir Žygimantas Gečai
Natalija Bunkė, Donatas Montvydas, Monika Liu, Rytis Cicinas, Donata Virbilaitė, Anžela ir Žygimantas Gečai / Žygimanto Gedvilos/BNS, Luko Balandžio/BNS, Eriko Ovčarenko/BNS, Loretos Kondratės nuotr.

Kiek pinigų reikia pakloti norint pasitikti Naujuosius metus su garsių atlikėjų gyva muzika ir dėl kokių priežasčių kainos kyla? Kodėl restoranams ši šventė – nebūtinai pati pelningiausia metuose? Kaip vyksta derybos su žvaigždėmis ir kiek kartų šventinėmis dienomis išauga jų honorarai? Portalui 15min atsakė restoranų atstovai.

Pelnas – simboliškas

Restorane „Neringa“ Vilniuje šventiškai nusiteikusius miestiečius Naujųjų metų naktį savo svajingomis melodijomis džiugins šių metų Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“ Monika Liu. Restorano vadybininkas Linas Žemaitis portalui 15min pasakojo, kad taiko „roges ruošk vasarą“ metodą – žiemos šventėms ima ruoštis dar vasarą.

Arno Strumilos / 15min nuotr./Monika Liu
Arno Strumilos / 15min nuotr./Monika Liu

„Tariamės su kolegomis įmonės viduje, rengiame atvirą diskusiją, taip atsiranda daugiau idėjų. Vertiname rinkos tendencijas, analizuojame praėjusius renginius ir jų sėkmingumą“, – pasirinkimo, ką kviesti koncertuoti paskutinę metų naktį, detales pasakojo L.Žemaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius