Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 05 27

Naujos Ericos Jennings dainos „Because Of You“ vaizdo klipe – svarbi žinutė

Gegužės 17 d. jubiliejinį gimtadienį šventusi Erica Jennings savo gerbėjams padovanojo didžiausią dovaną – naują albumą „Songs In Saturn“. Ilgai lauktą darbą pristatė kartu su Andriumi Mamontovu įrašyta bendra daina „Because Of You“. Šiandien Erica Jennings pristato specialiai jai parašytos dainos solo versiją, kurios išskirtiniame vaizdo klipe atlikėja dalinasi svarbia žinute.
Akimirkos iš Ericos Jennings vaizdo klipo „Because Of You“ filmavimo
Akimirkos iš Ericos Jennings vaizdo klipo „Because Of You“ filmavimo / Paul Butkus nuotr.

„Because Of You“ yra daugiau nei prieš 20 metų specialiai Ericai sukurta Andriaus Mamontovo daina, kuriai žodžius abu atlikėjai rašė vienas kitam telefonu siųsdami SMS žinutes. Prieš savaitę buvo pristatyta abiejų muzikantų bendrai įrašyta šio kūrinio versija, o šįkart gerbėjams Erica Jennings pristato kūrinio solo versiją ir vaido klipą, nufilmuotą vienu bandymu. Jame atlikėja dalijasi svarbia žinute.

„Buvo smagu dirbti su „Sapiens Music“, nes aš asmeniškai pažįstu projekto autorių Saulių Baradinską. Man labai patinka jo, kaip režisieriaus, darbas, be to, mane žavi pati idėja vienu bandymu filmuoti klipus“, – sakė Erica Jennings.

Minčių filmuoti šį vaizdo klipą buvo kur kas anksčiau, tačiau prasidėjusi koronaviruso pandemija ir karantinas sujaukė planus.

„Tiesą sakant, priverstinis sprendimas atidėti planus buvo sėkmingas, nes aš susapnavau, kad filmuojant klipą dainuoju ir tuo pačiu metu valausi po koncerto likusį grimą, prausiu veidą – tai tarsi simbolinis apsivalymas, – prisiminė Erica Jennings.

Mano idėja patiko režisieriui, jis iškart suprato, kokia stiprią žinutę galime perduoti. Ši daina yra abstrakti meilės išraiška. Tai gali būti dvasinė meilė, meilė sau, meilė kitam, nauja meilė ar meilė iš praeities“.

Erica Jennings teigia, kad nufilmuoti visą klipą vienu bandymu nebuvo lengva, nes nesunku suklysti: nepataikyti į natą, supainioti žodžius ar tiesiog užsikosėti. Nepaisant iššūkių, nufilmuoti vienu bandymu pavyko.

„Dainuojant į tiesiai prieš akis pastatytą kamerą atsiranda labai intensyvus ryšys, visos emocijos ima veržte veržtis, – pasakojo Erica Jennings. – Nusprendėme eksperimentuoti ir tai buvo geriausias sprendimas. Tryško labai galinga energija. Buvo be galo malonu ir be galo smagu dainuoti gyvai, tuo pačiu emociškai ir vizualiai save apnuoginant. Kai baigėme filmuoti, visi pajutome, kad tai ypatingas momentas – kažkas nepaprasto ir reikšmingo. Visi žinojome, kad pavyko perduoti svarbią ir stiprią žinią“.

Dainos „Because Of You“ vaizdo klipas baigiasi ant sienos užrašomai dainininkės žodžiais: „You Are More Than Enough“.

„Tai yra priminimas mums visiems, ir man taip pat, kad mes negalime mylėti kitų, jeigu nemylime savęs, – sakė Erica Jennings. – Turime pripažinti, kad esame geresni nei reikia. Mylėti save ir tikėti savimi – tai paskatins siekti didesnio nušvitimo ir prasmės mūsų gyvenime“.

Pamatykite Ericos Jenningas dainos „Because Of You“ vaizdo klipą:

VIDEO: Erica Jennings - Because of You | SAPIENS MUSIC

Atlikėja neslepia, kad tai yra lyg nuolatinis darbas, kuriame kartais į priekį žengi du žingsnius, bet neretai tenka atgal žengti keturis.

„Gyvenimas yra kaip jūra – banguotas. Tai audra, tai ramu, tačiau tik per patirtį galima tapti tikrais jūreiviais, – teigė Erica Jennings. – Turime būti atsargūs ir kiekvieną dieną sąmoningai sau priminti ir parodyti, kad visi esame unikalūs. Mes visi esame „daugiau nei pakanka“.

Projekto „Sapiens Music“ autorius Saulius Baradinskas džiaugėsi, kad galėjo įgyvendinti planus bendradarbiauti su Erica Jennings.

„Pagrindinė klipo atlikimo idėja gimė besikalbant su Erica – ji pasiūlė viziją, – sakė Saulius Baradinskas. – Siekiame, kad mūsų projektuose atlikėjai būtų be kaukių, nuoširdūs, tikri ir net pažeidžiami. Man yra labai didelė garbė, kad žinomi atlikėjai projekto idėją perkėlė į kitą lygį. Taip, kaip Erica atliko savo dainą, neša labai stiprią žinutę. Noriu pagirti ją už drąsą, pasitikėjimą ir nesuvaidintą tikrumą“.

Paul Butkus nuotr./Akimirkos iš Ericos Jennings vaizdo klipo „Because Of You“ filmavimo
Paul Butkus nuotr./Akimirkos iš Ericos Jennings vaizdo klipo „Because Of You“ filmavimo

„Sapiens Music“ sėkmingai vienu bandymu jau nufilmavo daugiau nei dvidešimties atlikėjų vaizdo klipus. Projekto tikslas – sukurti didžiausią Lietuvoje gyvos muzikos „YouTube“ kanalą, kuriame kiekvienas atlikėjas, nepaisant savo rasės, lyties ir muzikinio stiliaus, turėtų galimybę atsiverti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius