Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 18

Neseniai ištekėjusi Nika Ganga naujame klipe stebina išskirtiniu įvaizdžiu

Monika Juškevičiūtė-Nika Ganga pristato naują dainą „Sodas“ ir dainą papildantį vaizdo klipą. Daina yra iš būsimo atlikėjos mini albumo „Subtilusis kūnas“, kurį sukūrė vedina minčių apie save ir santykį su aplinkiniais.

Dainos idėja, reikšmė, būsimas albumas

Dainą „Sodas“ atlikėja Nika Ganga su savimi nešiojosi net metus laiko. „Būta nemažai bandymų ir muzikinių sprendimų jai išpildyt. Ir pagaliau, galiu tvirtai pasakyti, kad ši daina išvys pasaulį Birželio 18 dieną.“

Tai – gana intymi daina apie vyro ir moters santykį. Taip, kaip gamtoje, kad sodas augtų ir klestėtų reikia saulės šviesos, lietaus, užuovėjos, taip ir santykių klestėjimui reikia pilnatvės, kurią gali suteikti tik saugumas, laisvė ir pasitikėjimas. Tai – pirmoji daina iš debiutinio atlikėjos EP albumo „Subtilusis kūnas“. Albumą sudarys 4-ios dainos.

Su atlikėja kalbėjomės 15min studijoje:

VIDEO: Nika Ganga pristato intymią dainą „Sodas“ apie santykį

Vaizdo klipo filmavimas, autorius ir idėjos

Vaizdo klipo idėjos vystymas užėmė nemažai laiko. Buvo svarstyta daug galimų dainos pateikimo variantų, tačiau vaizdo operatoriaus ir režisieriaus Evaldo Arlausko užsidegimas įtikino atiduoti vaizdų kūrimą į jo rankas.

„Man Monikos kūrinys „Sodas“ priminė gilų sapną apie mylimą žmogų vasaros naktyje. Būtent tai ir norėjosi atskleisti klipu – metaforišką viziją apie gyvybę, meilę ir ryšį su artimu žmogumi“ – savo idėja dalinasi Evaldas.

Vaizdo klipas buvo filmuojamas dvejose lokacijose: Rūdininkų girios kopose bei filmavimo studijoje. Šios dvi skirtingos erdvės suteikė video klipui gyvumo bei daugiau laisvės pažvelgti į „Sodą“ iš kelių perpektyvų: naudojant natūralų apšvietimą bei sukuriant ar atkartojant jį studijoje. Ši idėja iš kart patiko ir atlikėjos įvaizdį kūrusiai stilistei Marijai Garnak. Išskirtiniais įvaizdžio kadrais atlikėja jau dalinosi socialiniuose tinkluose.

VIDEO: Nika Ganga - Sodas [Official Video]

Vasaros koncertai

Dainą „Sodas“ gyvai žiūrovai gales išgirsti jau liepos 6 d. koncerte kuris vyks Menų fabrike Loftas kartu su Nika Ganga acoustics grupe, o liepos 8-11 dienomis galima bus išgirsti pajūryje: Oldman, Palanga, Zuikio daržas ir LineUp, Nida.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius