Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 16

Niko Barisas pristato dainą „Problema“: „Tikiuosi, kiekvienas joje ras savo žinutę“

„Problema“ yra antrasis kūrinys, kurį Niko Barisas pristato šiais metais. Prieš tai atlikėjas išleido kūrinį „Sausio 32” ir juo klausytojams pristatė naują savo kūrybinio kelio etapą. „Problema“ yra kūrinys, kuris klausytojams leidžia dar geriau pažinti kelią, kuriuo Niko Barisas šiuo metu eina.
Niko Barisas
Niko Barisas / Martyno Stankaičio nuotr.
Temos: 2 Muzika Dainos

Niko Barisas dar žiemą dalinosi savo patirtimis ir išgyvenimais, kurie jį atvedė į šį kūrybos etapą, kuriuo jis šiuo metu gyvena ir dalinasi su savo gerbėjais. Atlikėjas neslepia, kad šiuo metu praleidžia didžiąją savo laiko dalį studijoje ir yra pilnai atsidavęs kūrybai. Pasakodamas apie savi naujausią kūrinį, taip pat užsimena ir apie vieną labai svarbų dalyką – naują albumą.

„Šiuo metu esu naujam kūrybiniam etape, ruošiu labai daug muzikos, esu parašęs beveik visą albumą. Esu labai laimingas ir džiaugiuosi, kad pagaliau galiu dalintis naujos kūrybos vaisiais su savo klausytojais. Tad vasaros pradžiai pristatau naują kūrinį „Problema“.“

Apie patį kūrinį Niko Barisas per daug nepasakoja. „Tikiuosi, kad kiekvienas žmogus, kuris klausysis kūrinio, jame ras savo žinutę, kurią nori iš jos išsinešti. Rašydamas dainą joje dalinuosi savo tam tikrais išgyvenimais, emocijomis ar mintimis, bet muzika ir yra tuo žavi, kad tame pačiame kūrinyje visi randa kažką sau ir savo“, – mintimis dalinasi atlikėjas.

Kviečiame pasiklausyti naujausio kūrinio „Problema“:

VIDEO: Niko Barisas - Problema

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius