Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 06 11

Nombeko Augustė pristato „eurovizinės“ dainos apie nepastovius jausmus ir meilę klipą: pamatykite

TV konkurse „Lietuvos balsas“ įspūdingu balsu publikos ir teisėjų simpatijas pelniusi dainininkė Nombeko Augustė pristato dainos „Reikia man“, su kuria pasirodė nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje, klipą.
Nombeko Augustė
Nombeko Augustė / Asmeninio albumo nuotr.

„Nuo mažų dienų mūsų šeimos namuose skambėjo daug 8-ojo ir 10-ojo dešimtmečių muzikos: „ABBA", „Beatles", „Boney M" ir panašiai. Šios grupės ir jų kūriniai išliko mano grojaraščiuose iki pat dabar, kai gimė ši daina", – pasakoja Nombeko Augustė. „Tai yra mano trečioji sukurta daina, kurios klausydami gal ir neišgirsite šiuolaikinės muzikos įtakos. Rašydama šią dainą apjungiau tikrovę ir vaizduotę. „Reikia man" yra apie nepastovius jausmus ir meilę, kuri egzistuoja labiau galvoje, nei tikrame gyvenime".

Asmeninio albumo nuotr./Nombeko Augustė – Reikia man
Asmeninio albumo nuotr./Nombeko Augustė – Reikia man

Dainininkė neslepia, kad pati yra svajotoja ir kartais jai sunku priimti realybę. Dėl šios priežasties žodis „reikia" dainoje yra labai svarbus. Jis – kaip priminimas ir raginimas atskirti vaizduotę nuo realybės.

„Ypatingai noriu padėkoti visiems, kurie prisidėjo prie dainos ir jos vaizdo klipo: Niko Barisui, Artiomui Penkevičiui, Justui Girdvainiui ir kitiems šokėjams, taip pat Jokūbui Dambrauskui, Tomui Paulauskui, Glorijai Gžimalaitei, Elitai Šukštaitei ir daugeliui kitų. Be jūsų nei ši daina, nei jos klipas nebūtų išvydęs dienos šviesos", – savo bendražygiams pranešime spaudai nuoširdžiai dėkoja Nombeko Augustė.

Žiūrėkite dainos „Reikia man“ klipą:

VIDEO: Nombeko Auguste - Reikia Man

Kaune gimusi 22-ejų metų Nombeko Auguste Khotseng išgarsėjo 2018 m. Šeštajame muzikinio TV projekto „Lietuvos balsas" sezone dalyvavusi atlikėja nukeliavo iki pat superfinalo.

Po sėkmės talentų konkurse Nombeko Augustė išleido kūrinį „Ore", kurį įrašė su „Lietuvos balse" dalyvavusia atlikėja Klaudija Petrauskaite (Klaudia Keziah) ir žinomu muzikos prodiuseriu ir reperiu Niko Barisu. Ši daina ilgą laiką karaliavo Lietuvos radijų stočių grojamiausių hitų sąrašuose. Prieš pusę metų dainininkė publikai padovanojo dainą „Melas", kurią puikiai įvertino ir gerbėjai ir muzikos kritikai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius