-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 02 20

Pirmoji „Muzikos salės“ diena: susipažinkite su ketvirtadienio programa

Vasario 20-23 dienomis šurmuliuosianti Vilniaus knygų mugė prasideda, o kartu su ja startuoja ir šeštus metus vykstanti „Muzikos salė“! Jau ketvirtadienį, pirmą jos dieną, netrūks įspūdingų atlikėjų pasirodymų ir intriguojančių pokalbių, o lankytojai turės progą pabendrauti su Lietuvos muzikos atstovais. Išskirtinę galimybę pamatyti ir išgirsti tai, kas vyks, suteikia ir 15min, transliuosianti visas keturias dienas!

Asociacijos AGATA organizuojama lietuviškos muzikos mugė „Muzikos salė“ yra Tarptautinės Vilniaus knygų mugės metu centriniuose rūmuose veikianti erdvė. Renginys lankytojus kvies 2020 m. vasario 20–23 dienomis.

Šiais metais tai bus tikra atradimų oazė, nepaliksianti abejingų. Savo veiklą pristatys daugiau nei du šimtai Lietuvos įvairių žanrų muzikos kūrėjų, atlikėjų, leidėjų ir koncertų organizatorių. Stenduose visas dienas galima sutikti atlikėjus, su jais bendrauti, rinkti autografus ir asmenukes bei betarpiškai pabendrauti.

Ilgiau užsibūti kvies virš dvidešimt penkių specialiai mugės programai parengtų gyvo garso koncertų, kaip visada įdomūs ir įtraukiantys pokalbiai ir didžiausia Lietuvos muzikinės produkcijos mugė. Per keturias dienas salėje surengiama virš išskirtinių 25 pokalbių su puikiai žinomais veidais ir muzikos industrijos profesionalais.

Jau tradicija tapo ir „Muzikos salės“ ketvirtadienį, atidarymo metu, vykstantys klausomiausių metų įrašų ir albumų apdovanojimai pagal asociacijos „AGATA“ renkamus tikslius statistinius duomenis. Balsuoti buvo galima iki vasario 20 dienos.

Apdovanojami klausomiausi lietuviški albumui ir singlai tarptautinėse muzikos pasiklausymo platformose („Spotify“, „Deezer“, „Apple Music“ ir pan.), klausomiausia lietuviška daina tarptautinėse muzikos pasiklausymo platformose („Spotify“, „Deezer“, „Apple Music“ ir pan.), taip pat grojamiausia lietuviška daina radijo stotyse ir daugiausia perklausų Lietuvos teritorijoje surinkusi lietuviška daina Youtube platformoje.

Atskirą nominaciją „Muzikos salės“ metu įteiks ir 15min. Portalo skaitytojai galėjo išrinkti, kuris iš albumų verčiausias pagrindinės nominacijos.

Skelbiame „Muzikos salės“ ketvirtadienio programą:

  • 13:30 val. Maksimovič / Golovanov „Beyond“ (koncertas)
  • 14:00 val. Jurga Šeduikytė ir Diana Encienė (pokalbis)
  • 14:30 val. Gabrielius Vagelis „Vėjai ir vanduo“ (koncertas)
  • 15:00 val. „Siela“ (pokalbis)
  • 15:30 val. Trimbao (koncertas)
  • 16:00 val. Dominykas Vaitiekūnas (pokalbis)
  • 16:30 val. Lietuvos kultūros centrų sezonas 2020 (koncertas)
  • 17:00 val. Rūta Loop (pokalbis)
  • 17:30 val. Muzikos salės atidarymas ir apdovanojimai
VIDEO: Muzikos salė 2020. Patirk muziką 360º

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius