Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 23 /21:24

Po insulto į sceną sugrįžęs ir Vilniuje koncertavęs Borisas Moisejevas: „Aš – nusipelnęs Rusijos artistas, paprastas berniukas Borisas“

Ekscentriškas ir nenuspėjamas, vienų mylimas, o kitų kritikuojamas, rusų atlikėjas Borisas Moisejevas (58) antradienio vakarą Vilniuje surengė savo sugrįžimo koncertą. Prieš beveik dvejus metus ištikus insultui, garsenybei teko kovoti dėl savo gyvybės, tačiau ši sunki, bet laimėta kova – jau praeityje.
Boriso Moisejevo koncertas
Borisas Moisejevas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Boriso Moisejevo koncertas
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Boriso Moisejevo koncertas

Į sceną sugrįžusį B.Moisejevą publika pasitiko audringais plojimais, lyg dar kartą patvirtindama, kad Lietuvoje jis mylimas ir laukiamas. Gal todėl šiais metais Rusijos estrados dainininkas mūsų šalyje surengė net tris koncertus. Pirmieji du – Šiauliuose ir Klaipėdoje – įvyko praėjusią savaitę.

Koncertinio turo metu Borisas pristatė naujausią muzikinę programą „Tanec v belom“, kupiną profesionalių šokėjų pasirodymų, įspūdingos choreografijos. Antradienio šou pradėjo baltai apsirengusių šokėjų trupė, šokusi pagal šiuolaikinę muziką.

Vos B.Moisejevas ištarė „Labas vakaras, mylimas Vilnius“, salė tiesiog pašėlo ir nugriaudėjo plojimai. „Ačiū, ačiū, Vilnius“, – dainos „Ja nemogu tebia teriat“ („Aš negaliu tavęs prarasti“) metu kartojo Borisas, o tarp žiūrovų sėdėję vyrai šaukė „Boria!“.

Nors dar prieš kurį laiką gerbėjai itin jaudinosi dėl savo dievaičio gyvybės, B.Moisejevas atrodė puikiai, netgi pats kartu su šokėjais judino klubus ar sukosi šokio žingsneliu.

Koncertą atlikėjas pradėjo pasipuošęs juodomis kelnėmis, juodu ilgu švarku ir prožektorių šviesose žaižaruojančiu kaklaraiščiu. Vėliau juodą švarką pakeitė baltas.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Veronika Gordijevskaja
Veronika Gordijevskaja

O ištikimų gerbėjų dėmesys B.Moisejevą džiugino nuo pat pirmų dainų, kai šventiškai pasipuošusios ponios pradėjo nešti gėlių puokštes savo mylimam dainininkui. Pirmoje eilėje pasirodymą stebėjo iš Baltarusijos kilusi dainininkė Veronika Gordijevskaja.

Koncerte ketino dalyvauti ir baleto primarijus Nerijus Juška, tačiau netikėtai pasikeitus planams jam teko praleisti savo mėgstamo ir asmeniškai pažįstamo atlikėjo šou Vilniuje.

Žiūrovų dėmesį traukė įspūdingi kostiumai, seksualios šokėjos ir smuikininkės, cirko pasirodymo verti triukai bei vaizdo projekcijos. Tad nenuostabu, kad po kiekvienos dainos gerbėjai, kurių pilna salė visgi nesusirinko, negailėjo plojimų, šaukė „Boria, maladec“ (Boria, šaunuolis).  Atsidėkodamas, Borisas nuolat gražia lietuvių kalba jiems dėkojo. Koncerto metu dainininkui talkino ir trys pritariančiosios vokalistės.

Susirinkusi publika galėjo pamatyti rusų laidos „Vremia“ („Laikas“) pradžią, kurioje buvo pasakojama apie kylančią muzikos žvaigždę B.Moisejevą.O vieną iš savo dainų atlikėjas skyrė anapilin išėjusiai aktorei, savo bičiulei Liudmilai Gurčenko.

Po vienos iš dainų vaizdo projekcijose žiūrovai išvydo B.Moisejevo nuotrauką, kurioje jis laiko užrašą rusų kalba „Aš sugrįžau“. Scenoje tuo metu buvę šokėjai į žiūrovus atsisuko apsirengę baltais marškinėliais su atlikėjo nuotrauka. Netrukus po trupės šokio scenoje pasirodė nuo galvos iki kojų baltai apsirėdęs Borisas ir su dviem pritariančiais vokalistais užtraukė savo garsiąją dainą „Golubaja luna“ („Žydrasis mėnulis“).

Koncertą Vilniuje B.Moisejevas užbagė daina „Ja budu žit sejčias“ („Aš gyvensiu dabar“), o arenoje susirinkusi publika atsistojusi plojo ir skandavo padėkos šūksnius. Pristatęs visą savo kolektyvą, atlikėjas pristatė ir save: „Ir aš, nusipelnęs Rusijos artistas, paprastas berniukas Borisas.“

Jūsų dėmesiui – koncerto Vilniuje akimirkos:

VIDEO: Boriso Moisejevo koncertas Vilniuje

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Boriso Moisejevo koncertas
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Boriso Moisejevo koncertas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius