Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 20

Provokuojančiame naujame „We Found Love“ vaizdo klipe Rihanna pasakoja apie meilę kaip narkotiką (N–18)

Alkoholis, cigaretės, tabletės, vagystės, lošimai ir nevaržoma meilė – taip atrodo naujasis Rihannos daino „We Found Love“ vaizdo klipas.
Rihanna ir Dudley O'Shaughnessy
Rihanna ir Dudley O'Shaughnessy / Kadras iš „Youtube“
Temos: 1 Rihanna

Naujausio dainininkės darbo vaikams matyti tikrai nederėtų. Jame Rihanna pasirodo su naujuoju savo vaikinu, boksininku Dudley O'Shaughnessy. Teigiama, kad jį pati dainininkė išsirinko vaidinti klipe, o po filmavimų jie pradėjo susitikinėti. Ketvirtadienį pristatytame vaizdo klipe matyti, kad porelė aistringai bučiuojasi, glamonėjasi ir šėlsta. Tačiau romanas ekrane subliūkšta – santykiai tampa agresyvūs, bauginantys.

„Niekada anksčiau nesu filmavusis tokiame vaizdo klipe. Tai turbūt pats giliausias mano vaizdo klipas. Jis pasakoja apie meilę, meilę, kuri kaip narkotikas... Tą neabejotinai pajusite pamatę. Meilė suteikia sparnus, bet yra ir pavojų, štai apie ką šis klipas“, – savo „Twitter“ puslapyje ketvirtadienį parašė atlikėja

„Tai turbūt pats giliausias mano vaizdo klipas. Jis pasakoja apie meilę, meilę, kuri kaip narkotikas...“ – savo „Twitter“ rašė Rihanna.

Klipas prasideda Rihannos žodžiais, kuriuos ji taria su airišku akcentu: „Mačiau tave rėkiantį, kai niekas negirdėjo. Visada gėdijies, kad kažkas tau gali būti toks svarbus, jog be jo jaustumiesi niekas. Niekas niekuomet nesupras, kaip tai skaudu. Jautiesi beviltiškas ir niekas negali tavęs išgelbėti. O kai viskas pasibaigia, beveik trokšti, kad visi blogi dalykai grįžtų, kad tik galėtum vėl pajusti geruosius.“

Tiesa, vaizdeliai klipe gana dviprasmiški – be pašėlusios meilės istorijos galima pamatyti, kaip D.O‘Shaughnessy daro tatuiruotę „Mine“ (liet. Mano) Rihannai ant užpakalio. Viename kadrų atlikėja ant gatvės guli be gyvybės ženklų, parodoma, kaip ji „vemia“, istorijos pabaigoje mylimųjų „pasiglamžymus“ pakeičia jovalas namuose ir nubėgęs akių tušas.

Internautai spėja, kad iš pat pradžių Rihanna šiuo klipu mėgino vaizduoti savo santykius su dainininku Chrisu Brownu, o tik po to jai į akį krito D.O'Shaughnessy

Būtent  šiame, naujajame klipe, atlikėjos gerbėjai pamatys Didžiosios Britanijos laukuose filmuotus vaizdus, kai dainininkė pasirodė pusnuogė ir užrūstino vietinį ūkininką.

„We Found Love“ yra pagrindinis naujojo Rihannos albumo „Talk That Talk“ singlas. Visas dainų rinkinys prekyboje pasirodys lapkričio 21-ąją.

VIDEO: Rihanna ir Calvinas Harris „We Found Love“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius