Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 21

„Queens of Roses“ Kalėdos: nauja hito „Last Christmas“ versija ir „snieguolių“ fotosesija

Prieš didžiąsias metų šventes „Queens of Roses“ merginos savo klausytojams paruošė malonią dovaną. Pačioms šventiniu laikotarpiu nuotaiką palaiko ne tik pasipuošęs miestas, namai, bet ir aplink skambančios kalėdinės dainos. Atlikėjos džiaugiasi pristatydamos kiek kitokią vienos jų versiją.
Grupė „Queens of Roses“
Grupė „Queens of Roses“ / Virginijaus Vapsvos nuotr.

„Kad kelionės iš koncerto į koncertą neprailgtų, kasmet pasiruošiame kalėdinių dainų kompaktą. Jau juokėmės, kad bene visas dainas išmokome ir beklausydamos dainuojame kartu. Bet pasirodo, kad ir visiems puikiai pažįstamos dainos gali suskambėti kitaip“, – pasakojo Giedrė.

Ne paslaptis, kad prieš pat šventes apėmusi kalėdine karštinė dažnai sukelia neigiamas emocijas. Merginos neabejoja, kad smagi legendinės grupės WHAM! dainos „Last Christmas“ versija praskaidrins pasiruošimą šventėms bei jų laukimą.

Kartu su daina Akvilė Kisielienė, Giedrė Linkevičienė ir Dileta Meškaitė-Kisielienė dalinasi ir nauja, šventine fotosesija.

„Norėjome pabrėžti lengvumą, natūralias emocijas ir tarpusavio ryšį. Mūsų švelnią ir jaukią viziją padėjo įgyvendinti talentingas fotografas Virginijus Vapsva. O pasipuošusios baltomis AP Line suknelėmis pasijautėme lyg tikros snieguolės“,– juokėsi atlikėjos.

„Queens of Roses“ perdainuotas hitas „Last Christmas“:

VIDEO: Queens of Roses - Last Christmas (cover)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius