Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 11 21

Senjasa išleido dainą ir klipą „Numesk adresiuką“: išsiskiria drąsiu tekstu

„OpenPlay“ prodiuseriai pristatė naujausią Senjasos singlą „Numesk adresiuką“. Ryškiausia kompanijos raudonplaukė gerai jaučiasi ne tik naktinėje „club / house“ muzikoje, bet ir „draugauja“ su modernaus „trap“ skambesiu. Kūrinys išsiskiria drąsiais Senjasos tekstais ir ypač energinga melodijos linija, kuri verčia judėti kiekvieną, bent kartą išgirdusį šia dainą.
Senjasa
Senjasa / „OpenPlay“ nuotr.
Temos: 2 Muzika Dainos

„Šis kūrinys yra linksmas prisiminimas iš per greit pasibaigusios vasaros. Daina apie du žmones, kurie negali vienas be kito, nesvarbu, kas vyksta aplink, jie visada ieško progos susitikti ir pasinerti į malonumus“, – pasakoja Senjasa.

„Dainos, kurią parašiau vasarą, tekste yra žodžiai „Numesk adresiuką, prasuksime ratuką“, todėl kartu su komanda nusprendėme kūrinio vaizdus filmuoti ir ratus sukti vandenyje, todėl puikiai praleidom laiką!“

VIDEO: senjasa - numesk adresiuką

Senjasa ir „OpenPlay“ komanda kryptingai dirba studijoje ir jau turi paruoštą pilną koncertinę programą, rašoma spaudai išplatintame pranešime. Atlikėja ne tik papildo savo pasirodymą kartu su merginų šokių grupe „MG Ladies“, bet ir pati sėkmingai kuria choreografija savo kūriniams. Todėl kiekvienas Senjasa koncertas yra išskirtinis šokių ir muzikos šou.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius