Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti
2020 03 12

Simonos Nainės krikšto sūnus seka atlikėjos pėdomis – debiutavo scenoje

Praėjusį sekmadienį startavęs LNK „Lietuvos balsas. Vaikai“ antrasis sezonas pateikia vis naujų staigmenų. Laidoje dalyvauti nusprendė ir žinomos šalies atlikėjos, verslininkės bei socialinių tinklų žvaigždės Simonos Nainės krikšto sūnus Kipras.
Simona Nainė su krikšto sūnumi Kipru
Simona Nainė su krikšto sūnumi Kipru / Asmeninio albumo nuotr.

Trylikos metų Kipras muzikos ir šou pasaulį jau puikiai pažįsta. Berniukas kartu su Simona Naine prieš porą metų pirmą kartą žengė į televizijos sceną viename duetų projekte. Nuo dvejų metų sesers sūnų dainuoti mokiusi Simona, berniuką palaikė ir „aklųjų perklausų“ metu, o pačiam Kiprui televizijos scenoje stovėti kaip solistui šį sekmadienį teks pirmą kartą.

„Dalyvauti „Balse“ ir sužinoti, kaip čia viskas vyksta, šiuo metu yra mano didžiausia svajonė. Noriu nueiti iki galo. Man patinka tas jausmas, kad čia darai kažką gero ne tik sau, bet ir kitiems“, – sakė dalyvis.

Asmeninio albumo nuotr./Kipras
Asmeninio albumo nuotr./Kipras

Kipras atskleidė, kad krikšto mama jį supažindino ne tik su muzikos pasauliu. Berniukui jau teko save išbandyti ir kino industrijoje.

„Esu įgarsinęs filmą „Mija ir baltasis liūtas“. Tai buvo ypatinga patirtis, dariau tai pirmą kartą, buvo ir smagu, ir tuo pačiu keista. Reikėjo įrašyti ne tik daug pokalbių, bet ir garso efektų. Reikėjo įgarsinti kvėpavimą, juoką. Taip pat prieš kelerius metus esu vaidinęs ir filme, visą vasarą tuomet praleidau prieš kamerą. Manau tikrai buvo verta, visiems vaikams tokios progos tikrai nepasitaiko“, − apie patirtį kino pasaulyje pasakojo Kipras.

Asmeninio albumo nuotr./Kipras
Asmeninio albumo nuotr./Kipras

Nors dalyvauti projekte buvo paties Kipro idėja, berniukas patikino, kad jo krikšto mama, palaikė jį nuo pirmos akimirkos ir skatino išbandyti save. Kipras atvirai pripažįsta, jog jo su Simona santykiai ypač artimi.

„Mes esame tikri draugai. Kartu praleidžiame labai daug laiko. Ji labai fainas žmogus, Mes su ja labai panašūs: klausomės tokios pačios muzikos, esame užsispyrę ir jei užsibrėžiame tikslą, būtinai jį pasiekiame. Nors dar nežinau, kuo norėčiau būti užaugęs, žinau, kad kaip ir ji norėčiau dirbti kažką kūrybinėje srityje“, − sakė Kipras.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Nainė su krikšto sūnumi Kipru
Asmeninio albumo nuotr./Simona Nainė su krikšto sūnumi Kipru

Ar krikšto mamos Simonos Nainės vokalinės pamokos ir patirtis muzikos bei pramogų pasaulyje Kiprui padės atsukti bent vieną mokytojų kėdę, pamatyti bus galima jau šį sekmadienį, 19:30 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius