Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 06

„Skamp“ koncerte užgrojo Ericos tėtis (nuotraukos)

Dainos, šokiai, ovacijos ir sveikinimai vestuvių proga – tokie dalykai vakar vyko grupės „Skamp“ gyvo garso koncerte sostinės klube ,,Tamsta”. Susirinkusius stebino atlikėjų kūrinių improvizacijos ir Ericos tėčio pasirodymas ant scenos.
„Skamp“ koncertas
„Skamp“ koncertas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Didelis dėmesys teko prieš dvi dienas susituokusiam Viktorui Diawarai. Jam ir jo išrinktajai Živilei buvo skirta pirmoji koncerte nuskambėjusi daina „It’s a Lovely Day“. Jiems vestuvinius palinkėjimus žėrė kiti grupės nariai, su sveikinimais neatsiliko ir publika. Pastaroji garsiai traukė ir linkėjo ilgų bei vaisingų metų. Tiesa, savo išrinktajai V.Diawara dovanojo ne vieną dainą.

„Žinokite, vestuvinis žiedas groti netrukdo, viskas labai gerai“, – šmaikštavo V.Diawara. Šeimyniškai nusiteikęs jis taip pat skatino publiką auginti vaikus atsakingai.

Tą vakarą grupė paruošė ne vieną staigmeną gerbėjams, viena iš jų – nauja daina „Take home“. Tiesa, labiau visus nustebino ir geriausias emocijas sukėlė netikėtas atlikėjos Ericos Jennings tėvo pasirodymas ant scenos. Jis gitara sugrojo keletą airiškų melodijų.

„Mūsų visas koncertas – improvizacija. Tikiuosi, jums taip tik įdomiau“, – šypsenos neslėpė V.Diawara. Tą vakarą skambėjo jau gerai žinomos grupės dainos, jų sąraše: „Nieko panašaus“, „Ten kur tu“, „Sportas“ ir kiti.

Antrojo vaiko besilaukianti ir rudenį gimdysianti E.Jennings buvo kupina jėgų, kaskart kvietė publiką šokti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius