Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 12 07

STELVILTE debiutuoja su jautriu, artimajam skirtu kūriniu „Heaven On Earth“

Nuo pat ankstyvos vaikystės dainuojanti, įvairių muzikinių konkursų laureatė Viltė Stelnionytė-STELVILTE dalijasi autoriniu ritmenbliuzo kūriniu – „Heaven On Earth“. Lengvai banguojantis kūrinys neša lyg jūra į atlikėjos vidų, pasakojantį jautrią istoriją. Kūrinys pristatomas su vaizdo klipu, nufilmuotu Lietuvos pajūryje šį rudenį.
Viltė Stelnionytė-STELVILTE
Viltė Stelnionytė-STELVILTE / Gerdos Remeikytės nuotr.

„Šis kūrinys gimė karantino laikotarpiu, kai mano artimas žmogus įkrito į gilią depresiją, tokie artimojo jausmai kiekvieną dieną persiduodavo ir aplinkiniams, tai mane labai paveikė. Be galo pozityvus ir šilumą spinduliuojantis žmogus buvo apsuptas pilkų debesų. Taigi iš to skausmo ir noro padėti manyje gimė geri jausmai, kurie žmogų veda, užkuria, motyvuoja“, – dalijasi Viltė.

STELVILTE savo klausytojus nori įkvėpti, gydyti bei parodyti gražiąją šio pasaulio pusę, kurios dažnai per skubėjimą nepastebime. Naujasis kūrinys „Heaven On Earth“ būtent ir siekia nušviesti kiekvieno dieną:

„Kūriniu noriu paliesti žmogaus tamsiąją pusę savo pozityviom ir gerom emocijom. Taip pat siekiu parodyti, kad turime galingų jausmų, kurie gali išreikšti mūsų gražiausias savybes. Tikiuosi, kad mano daina sukels nuoširdžias, šiltas, gerą energiją nešančias emocijas ir taip paglostys klausytojų širdis.“

VIDEO: STELVILTE - Heaven On Earth

Muzikinį klipą ekstremaliomis sąlygomis pajūryje atlikėjai režisavo Gerda Remeikytė. Režisierės sumanymas buvo pavaizduoti vandens galią, kuri reprezentuoja jausmų bangas, kurias patiriame kiekvienas. Todėl klipas filmuotas ne tik prie jūros, bet ir baseine, į kurį atlikėjai teko kelissyk šokti:

„Norėjau, kad klipe būtų daug jūros kadrų, todėl režisierė patarė nufilmuoti ne tik jūrą, bet ir scenas baseine vandens elementui sustiprinti. Į vandenį šokti reikėjo tikrai ne vieną kartą, nors buvo nelengva, bet tai sukėlė daug juoko. Tik šokdama į vandenį prisiminiau, kad nemoku nardyti. Iš tikrųjų buvo labai daug emocijų, tačiau nepaisant visų nesklandumų – viskas pavyko.“

Snorre Bergerud prodiusuotas kūrinys „Heaven On Earth“ tikrai ne paskutinis STELVILTE ir prodiuserio bendras darbas. Artimoje ateityje atlikėja planuoja įrašyti EP albumą, taip pat žada ateinančią vasarą daug koncertuoti.

„Šiuo metu debiutuoju su savo kūrybos daina „Heaven On Earth“, o vėliau, žinoma, bus ir daugiau dainų. Taip pat planuose yra EP. Labai norėčiau rengti koncertus ir dalintis savo muzika. Turiu tikslą išleisti visą albumą. Tik tam reikia laiko ir, kaip sakoma, mūzos.“

Atlikėjos naujausią kūrinį jau galima paklausyti ir išvysti „YouTube“, muzikos klausymosi platformose kūrinys pasirodys šį penktadienį, gruodžio 10 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius