Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 30

Susivienijusios atlikėjos subūrė Vilniaus melomanus 4 pojūčiams Kultūros naktyje

Praėjusį penktadienį bare „Paviljonas“ Kultūros nakties metu iki pat paryčių skambėjo net 4 muzikinių projektų pasirodymai, kurie sutraukė Vilniaus melomanus. Sausakimšame bare „4 pojūčiai – 1 scena“ koncerte daug savo kūrybos muzikos, kartu su profesionaliais muzikantais pristatė atlikėjos Gina Shee, Petunija, Justė Kraujelytė, o vakarą šokiais užbaigė elektroninės muzikos duetas „Pluie de Comètes“.
„4 pojūčiai – 1 scena
„4 pojūčiai – 1 scena / Mykolo Svajoklio Stulpino nuotr.

Šis pirmas eksperimentinis koncertas sulaukė ne tik daug publikos įvertinimo ir susižavėjimo, bet taip pat tapo postūmiu atlikėjoms susivienyti ir bei įsteigti savo bendrus kūrybos namus – „pati pasidariau“, rašoma pranešime spaudai.

GINA SHEE:

,,Subūrėme kažkokią magišką bendrystės, meilės muzikai, palaikymo, laisvės ir nerealios energijos atmosfera. Ją neabejoju, jog pajuto ne tik atlikėjai, bet ir klausytojai. Kaip niekada daug sulaukiau šiltų atsiliepimų visų pasirodymų atžvilgiu, pati jaučiuosi pakylėta ir inspiruota judėti pirmyn su dar didesne jėga ir užsidegimu! Renginys negali nepavykti, kai supa tokia nereali komanda – Petunija ir Justė yra be proto talentingos kūrėjos, dainininkės, abi su ne tik profesionaliais, bet taip pat ir ypatingai muzikaliais muzikantais. Naujas mūsų jungtinis koncertas jau pakeliui, jis tikrai bus gilus ir spalvingas, o kol kas kviečiu į akustinį ONE DAY FAMOUS koncertą spalio 21-ą dieną, klube „Legendos".’’

PETUNIJA:

,,Šis koncertas pavyko dar geriau, nei manėme. Manau, kiekvienas, tą vakarą pasirodęs, pasijuto didelės naujai gimstančios bendruomenės nariu. Publika buvo be galo šilta, kvietė kartoti kūrinius, kartu dainavo.

Tai tik pirmasis renginys, kurį kartu su merginomis surengėme, ir po tokio starto turime dar daugiau motyvacijos toliau muzikuoti ir kurti kartu.

Per ilgai užsisedėjome po vieną – metas susiburti ir eiti kiaurai sienas kartu.

Koncerto metu nuskambėjo keletas kūrinių iš mano būsimojo albumo. Dabartinis tikslas toliau koncertuoti ir ruoštis albumo leidybos darbams.’’

JUSTĖ KRAUJELYTĖ:

,,Tokio vakaro mes visi jau labai seniai laukėme, jo tikrai reikėjo. Daugybę laiko esame praleidę įstrigę, nežinodami, kaip susirasti vadybininkus, kaip pajudėti iš pradinio taško. Šis vakaras buvo tarsi visų pokalbių ir minčių kulminacija, kuri visiškai inspiruoja veikti, būti drąsiems, planuoti ateities koncertus ar bendras gastroles.

Įgyjome daug patirties, jaučiame bendrumą ir stiprų publikos palaikymą. Nesitikėjau, tiek daug stiprių reakcijų, viskas pranoko lūkesčius. Ateities planuose – koncertai, bendros organizacijos steigimas ir partnerių paieška. Labai džiaugiuosi, kad po šio koncerto jau esame pasipildę naujais komandos nariais, kurie, tikiu, kad pagaliau mums padės būti stipriau matomiems ir girdimiems.

Projektas „Pluie de Comètes" šiuo metu įrašinėja debiutinį EP, o spalio gale turėtų pasirodyti singlas iš mano solinio EP, kurį jau išgirdo ir pagyrimų negailėjo „Paviljono" publika.“

Muzikinis susivienijimas ketina dar šį rudenį surengti bendrus koncertus Vilniuje bei Kaune.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius