Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 29

„The Ditties“ dalijasi svinguojančių Kalėdų skambesiu: žiūrėkite video

Gruodžio 1-ąją Vilniaus klube „JazzCellar11“ vokalinis merginų trio „The Ditties“  surengs dvigubą gimtadienio koncertą. Dar gyvenančios gimtadienio nuotaikomis atlikėjos jau ruošiasi ir didžiosioms žiemos šventėms bei specialiems pasirodymams per jas.
„The Ditties“
„The Ditties“ / Evgenios Levin nuotr.

Svingo damos dalinasi savaip paskanintomis Kalėdų melodijomis. Naujame muzikiniame video skamba puikiai visiems pažįstami kūriniai „Let it snow“, „Sleigh Ride“, „The Christmas song“, „Santa Claus is coming to town“ bei „Jingle bells“. Gyvai šias ir kitas šventinės „The Ditties“ programos dainas bus galima išgirsti antrąją Kalėdų dieną Palangoje, klube „Ramybė“.

Kipro Kublicko nuotr./„The Ditties“
Kipro Kublicko nuotr./„The Ditties“

„Kalėdinę nuotaiką pradedu jausti, kai su merginomis nutariame prisiminti kalėdinių dainų repertuarą ar jį papildyti naujais kūriniais. Tuomet suprantu, kad šventės ne už kalnų. O joms artėjant visuomet smagu galvoti apie mylimus ir artimus žmones“, - sako „The Ditties“ narė Rūta Švipaitė – Pocė.

Naujųjų metų išvakarėse „The Ditties“ kolektyvo laukia koncertas neįprastoje vietoje. Atsisveikinti su Senaisiais ir pasitikti Naujuosius metus grupė kviečia Anykščių koplyčioje. Artistiškais pasirodymais užburiančios dainininkės teigia, kad paskutinį metų vakarą būtina praleisti su draugais, juoku, bučiniais, o svarbiausia – su gera muzika.

Glaudžiai susigyvenusios su ganėtinai tolimu muzikiniu laikmečiu „The Ditties“ merginos preciziškai atlieka auksinius ketvirtojo dešimtmečio džiazo kūrinius. Profesionalios džiazo atlikėjos taikliai atkuria šios epochos moterų vokalinių ansamblių stilistiką ir įtraukia klausytoją į šelmišką svingo kvaitulį.

VIDEO: The Ditties. Christmas Swing

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius