Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 03 17

Vilius Popendikis pristato savo naujausią dainą: vaizdo klipe – sužadėtuvių akimirkos Paryžiuje

Atlikėjas, kompozitorius Vilius Popendikis po kūrybinės pertraukos, klausytojus džiugina nauja muzika. Jis pristato naujausią dainą „Turbūt, kad taip jautiesi, kai myli“ ir jos vaizdo klipą.
Vilius Popendis ir Paulina Paukštaitytė
Vilius Popendis ir Paulina Paukštaitytė / Asmeninio albumo nuotr.

Kaip teigia atlikėjas, ši daina yra dar viena asmeninė istorija. „Turbūt, kad taip jautiesi, kai myli gimė iš pykčio (juokiasi) kai viskas erzina, bet negali susilaikyti nesusijuokęs, kai laimė siejasi ne tik su džiaugsmu ar nuotykiais, bet ramybe. Į šią dainą įeina visos meilės ir draugystės fazės: ilgi pokalbiai, susižavėjimas, draugystė, kasdienybė, džiaugsmas, bet ir sunkumai“, – sako atlikėjas.

Atlikėjas pasidalino ir muzikiniu vaizdo klipu, kuriame matomi asmeniški ir dar neregėti kadrai iš gražiausių Viliaus gyvenimo akimirkų. Vaizdo klipe galima pamatyti ir sužadėtuvių momento detales.

Asmeninio albumo nuotr./Vilius Popendikis
Asmeninio albumo nuotr./Vilius Popendikis

Vilius Popendikis jaunosios kartos dainininkas gali pasidžiaugti ne viena savo autorine daina, o tarp jų ir keli puikiai žinomi lietuviški hitai tokie kaip: „Tu man šiek tiek patinki“ ir „Ji mergina“.

„Jau kuris laikas aranžuoju kūrinius pats, įdomus, sunkus, bet tuo pačiu magiškas procesas galvoti kompozicijas ir kiekvieną garsą pačiam. Tai dar labiau įprasmina dainą bei leidžia atrasti naujus skambesius, šifruoti žinutes. Kiekvienas garsas ar tai radijo stoties ieškojimas, ar smuikų partija gale turi užslėptą prasmę“, sako atlikėjas. Prie atlikėjo Viliaus naujausios dainos kūrybos prisidėjo širdies draugę, atlikėja, dainų kūrėja Paulina Paukštaitytė bei Rolandas Venckys – Innomine.

Klausykite:

Primename, kad praėjusių metų gruodį Vilius Popendikis ir Paulina Paukštaitytė susižadėjo Paryžiuje. Ši kelionė buvo suorganizuota Viliaus, kaip staigmena Paulinai gimtadienio proga.

Apie savo sužadėtuves tąkart paskelbė instagrame.

Daugiau skaitykite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius