TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 12 10

Vilniaus Stoties rajone skambės koncertai, vakarėliai bei komikų pasirodymai

Penktadienį antrą kartą garsiame Vilniaus stoties rajono muzikos klube įvyks elektroninės šokių muzikos vakarėlių serijos „Vilnius šoka“ renginys, kuriame už DJ pulto stos tokie Vilniaus naktinio gyvenimo veteranai Švoba, Titas Motuzas, Marius Bernis, Juos apšildys festivalio „Naktigonė“ organizatoriai bei geriausi draugai Aidas Mačionis bei Marius Pocevičius.
Planeta Polar
Planeta Polar / Visvaldo Morkevičiaus nuotr.

Šeštadienį, muzikos stilistika radikaliai keičiasi ir „Line Up“ scenoje debiutuos net keturios vilniečiams pažįstamos grupės: „diso.kognityvas“, „Džemas“, „RoadKiLL“, „Black Spikes“. Bus daug gitarų ir dar daugiau įspūdžių!

diso.kognityvas – Sutikau tą žmogų:

Sekmadienį, visus savo gerbėjus į „Line Up“ sukvies Oleg Šurajev, kuris čia pasirodys su nauja programa – „Gyvenimas yra lol“, o stand-up komedijos renginių seriją jau kitos savaitės antradienį pratęs, jaunosios kartos komikų grupė „Com.Unija“, kuri į sceną kvies lipti patyrusius ir mažiau patyrusius komikus.

Ateinantį trečiadienį komikas Evaldas Jasaitis pakvies į savo naujos komedijos programos pristatymą – „Didelis vaikas“.

„Humoras subjektyvus dalykas, bet ne vaikams. Jei juokinga, tai juokinga. Profesionalus didelis vaikas paruošė programą ir išsinuomojo didžiausią Vilniaus koncertų salę, kad parodytų tai jums. Nemeluoju. Pažadu“, – programą pristato pats Evaldas Jasaitis.

Asmeninio albumo nuotr./Roadkill
Asmeninio albumo nuotr./Roadkill

Ateinančią savaitę muzikos stilistika šiuose festivalių namuose ne kartą keisis ir tikrai bus festivališkai šilta! Gruodžio 16 dieną, prie bėgių koncertą surengs, viena festivališkiausių grupių Lietuvoje – „Ministry of Echology“, kurie koncerto metu atliks ne tik visiems puikiai pažįstamą, reggae garsų kupiną programą, tačiau ir naujausius savo kūrinius, kurie greitu metus suguls į grupės ruošiamą naują albumą.

Ministry of Echology – Faya:

VIDEO: Ministry of Echology - Faya [Official Video]

Gruodžio 18 dieną pasirodymą surengs ir nemažiau spalvinga grupė – „Planeta Polar“, neseniai pristačiusi naujausią savo muzikinį kūrinį bei įspūdingą klipą – „Elefante“. Grupė ruošiasi ne tik debiutiniam albumo išleidimui, kurį išleidžia drauge su Meksikos ir UK įsikūrusia leidybos kompanija „Some Other Planet Records“, tačiau ir ypač karštam vakarėliui Vilniuje! „Užkais viskas. Ištirps viskas. Išsilydys viskas. Ir tai dar ne viskas. Sumeskime savo kūnus į šokių aikštelę ir pavirskime ryškia marga šviesa“, – kviečia grupės „Planeta Polar“ nariai.

Planeta Polar – Elefante:

VIDEO: Planeta Polar - Elefante

Marga, skirtingų žanrų programa festivalių „Line Up“ erdvėse, Vilniaus stoties rajone, visą gruodį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius