-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 27

Žilvinas Žvagulis naujam gyvenimui prikėlė 20 metų skaičiuojantį kūrinį

Besiruošdamas jau visai netrukus prasidėsiančiam koncertiniam turui, atlikėjas Žilvinas Žvagulis nusprendė jį įprasminti ir muzikinėje kompaktinėje plokštelėje „Kloika“, kurioje dainininkas sudės geriausiai klausytojų įvertintas žemaitiškas dainas. Viena jų – naujai skambantis kūrinys „Užpoulė bolę“ („Užpuolė buliai“).
Žilvinas Žvagulis
Žilvinas Žvagulis / Žanetos Paunksnės nuotr.

Tiesa, prie naujo skambesio dainininkas į pagalbą pasitelkė begales instrumentų ir juos valdančius virtuozus, tokius kaip T.Varnagiris, L.Rimša, D.Žostautas, A.Kairys, D.Petreikis, M.Matulevičius, V.Ramoška, D.Pašiūnas, G.Remeikis.

Tarp tokių žemaitiškų hitų kaip „Lai lyn lytos“, „Žemaitėšks pavasasris“, „Lėba pluok, lėba šuok“, naujojoje kompaktinėje plokštelėje suskambės kūrinys „Užpoulė bolę“, kuris netruks užims vietą tarp klausomiausių atlikėjo dainų.

„Pačiam net gaila, kad „Užpoulė bolę“ šiek tiek buvo užmaršty... Šiemet yra lygiai 20 metų, nuo tada, kai buvo išleista kasetė su šituo kūriniu. Bet dabar jį prikėlėme su nežmoniška rokenrolo dvasia. Nors kita vertus, kitaip ir būti negali. Dainos žodžiai patys kalba už save“, – šypsosi atlikėjas.

Nors koncertinis turas mažiau nei už dviejų savaičių, Ž.Žvagulis šypteli prisipažindamas, kad naujojo albumo darbai vis dar vyksta, tačiau labai tikisi, kad jau pirmajame koncerte turės galimybę su klausytojai pasidalinti tik ką išleistu muzikiniu produktu.

VIDEO: Žilvinas Žvagulis - Užpoulė bolę (Nauja versija 2017)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius