-65% metinei prenumeratai! Išskirtinis pasiūlymas.
Išbandyti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

56-erių Holivudo žvaigždė George'as Clooney tapo tėvu: jo žmona Amal pagimdė dvynukus

Viena didžiausių Holivudo žvaigždžių George'as Clooney antradienį tapo tėvu: jo žmona, žmogaus teisių advokatė Amal Clooney pagimdė dvynukus – berniuką ir mergaitę.
George'as Clooney su žmona Amal Clooney
George'as Clooney su žmona Amal Clooney / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pora naujagimiams jau išrinko vardus – tai Ella ir Alexanderis.

Poros atstovo išplatintame pranešime rašoma, kad tiek naujagimiai, tiek mama yra sveiki, laimingi ir viskas tiesiog puiku.

„Šį rytą Amal ir George'as susilaukė Ellos ir Alexanderio Clooney. Ella, Alexanderis ir Amal yra sveiki, laimingi ir puikiai jaučiasi“, – sakoma pranešime.

„Tėvu tapęs Geoge'as yra sujaudintas ir turėtų atsigauti po kelių dienų“, – šmaikštaujama pranešime.

Nors George'ui Clooney jau 56-eri ir dauguma jo bičiulių vaikų – jau paaugliai ar net studentai, tačiau jam tėvystė – visiškai nauja patirtis. Šie dvyniai taip pat yra pirmieji vaikai ir jo 39-erių žmonai Amal.

Tačiau abejojantiems, kad anksčiau plevėsos reputaciją turėjęs George'as Clooney nemokės elgtis su vaikais, šis juokaudamas viename interviu atkirto: „Palaukite minutėlę! Aš vaidinau pediatrą „Ligoninės priimamajame“, tad žinau, kaip dirbti su keliais papildomais vaikais. Jeigu bus kokių incidentų, aš čia. Aš tas vyrukas, (galintis padėti).“

„Scanpix“ nuotr./George'as Clooney ir Amal Clooney
„Scanpix“ nuotr./George'as Clooney ir Amal Clooney

Porai artimi šaltiniai taip pat sakė, kad Amal Clooney motinystės atostogose planuoja praleisti apie šešis mėnesius, o po to pamažu grįžinės į darbą. Tiesa, iš pradžių – tik mažais žingsnelias ir po ne visą darbo dieną dirbdama namuose.

Žinia, jog Clooney laukia šeimos pagausėjimo, pasklido sausio mėnesį, kai Amal viename renginyje pasirodė su laisvoka suknele ir fotografai užfiksavo mažytį pūpsantį pilvuką. Tuo metu garsioji pora dar nenorėjo viešai džiaugtis laukiančia laime ir nieko nekomentavo, tačiau jau po mėnesio George'as Clooney patvirtino, kad jo žmona tikrai laukiasi. Maža to, iš karto dviejų mažylių!

TAIP PAT SKAITYKITE: Dvynių tėvais tapsiantys George'as ir Amal Clooney liausis važinėti į karo zonas

15min primena, kad George'as Clooney ir Amal Alamuddin susipažino 2013-ųjų rudenį viename labdaringame renginyje. Po metų draugystės, 2014-ųjų rugsėjį, pora susituokė Venecijoje, o ištekėjusi už Holivudo žvaigždės Amal Alamuddin pasikeitė savo pavardę į vyro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius