Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

76-erių Cher širdį užkariavo 36-erių reperis Alexanderis Edwardsas

Amerikiečių dainininkės Cher gyvenime – nauja meilė. 76-erių atlikėja susitikinėja su 36 metų muzikos prodiuseriu ir reperiu Alexanderiu Edwardsu.
Cher ir Alexanderis Edwardsas
Cher ir Alexanderis Edwardsas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Santykiai Cher

Kalbos apie Cher ir Alexanderio santykius pasklido po to, kai pora buvo pastebėta vaikščiojanti susikibusi rankomis Holivude.

Netrukus po to dainininkės gerbėjai pradėjo smalsauti apie naująją Cher meilę, tad pati atlikėja galiausiai gandus patvirtino – socialiniuose tinkluose paviešino mylimojo nuotrauką, prie kurios pridėjo širdelės jaustuką.

Pranešusi apie naujus santykius Cher negailėjo liaupsių Alexanderiui – teigė, kad šis su ja elgiasi kaip su karaliene. O ir atsakinėdama į gerbėjų klausimus apie amžiaus skirtumą ji nedaugžodžiavo – „Meilei nerūpi jokie skaičiai“.

Vida Press nuotr./Cher ir Alexanderis Edwardsas
Vida Press nuotr./Cher ir Alexanderis Edwardsas

Alexanderis anksčiau buvo užmezgęs santykius su 39 metų Kanye Westo buvusia drauge Amber Rose. Su ja turi trejų metų sūnų Slashą Electricą Alexanderį Edwardsą.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Alexanderis Edwardsas ir Amber Rose
AFP/„Scanpix“ nuotr./Alexanderis Edwardsas ir Amber Rose

Dar rugpjūčio mėnesį Amber apkaltino prodiuserį išdavyste, teigusi, kad vyras buvo užmegzgęs romanus net su 12 moterų. Vėliau ir pats Alexanderis socialiniuose tinkluose prisipažino apgaudinėjęs buvusią mylimąją.

Vis dėlto dainininkė Cher į mylimojo praeitį nesigilina. Į gerbėjų nuogąstavimus atšovė, kad yra įsimylėjusi, o ne apakinta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius