-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

92-ejų milijardierius R.Murdochas ves penktą kartą: susižadėjo su 66-erių mylimąja A.Lesley Smith

Praėjusių metų vasarą su ketvirtąja žmona, modeliu Jerry Hall išsiskyręs žiniasklaidos magnatas Rupertas Murdochas (92) ruošiasi vesti penktąkart – skelbiama, kad milijardierius susižadėjo su 66-erių mylimąja Anna Lesley Smith (66). Poros sužadėtuvės įvyko praėjus vos šešiems mėnesiams po pirmojo jų susitikimo.
Rupertas Murdochas
Rupertas Murdochas / Vida Press nuotr.

Žinią apie sužadėtuves žiniasklaidos magnatas Rupertas Murdochas atskleidė duodamas interviu vienam iš savo leidinių – laikraščiui „New York Post“. Jis pasakojo, kad naujos širdies draugės, buvusios policijos kapelionės Annos Lesley Smith pirštą papuošė žiedas su deimantu, kurį „asmeniškai išsirinko“.

R.Murdochas prisipažino, kad „nervinosi“, kai vėl turėjo užduoti lemtingą klausimą, tačiau yra įsitikinęs, jog jo santuoka su A.Lesley Smith bus „paskutinė“.

„Aš labai jaudinausi, – dalijo žiniasklaidos magnatas. – Bijojau įsimylėti, bet žinojau, kad tai bus mano paskutinė santuoka. Geriau, kad taip ir būtų. Esu laimingas.“

Rupertas Murdochas taip pat atskleidė, kad su išrinktąja planuoja susituokti dar šiais metais, vasaros pabaigoje.

Verslininkas, kurio santykius su buvusia policijos kapelione sausio mėnesį atskleidė dienraštis „Daily Mail“, pasakojo, kad su ja susipažino praėjusių metų rugsėjį savo Moragos vynuogyne, esančiame Los Andželo Bel Air rajone. A.Lesley Smith jis paskambino praėjus dviem savaitėms po pažinties jo dvare vykusiame renginyje.

Tuo tarpu A.Lesley Smith, kantri muzikanto Chesterio Smitho našlė, šiuos santykius apibūdino kaip „Dievo dovaną“ ir atskleidė, kad ją su nauju širdies draugu sieja daugybė dalykų.

„14 metų esu našlė. Kaip ir Rupertas, mano vyras buvo verslininkas. Dirbo vietiniuose laikraščiuose, kūrė radijo ir televizijos stotis, padėjo reklamuoti „Univision“, taigi kalbu Ruperto kalba. Mes dalijamės tais pačiais įsitikinimais“, – dalijosi ji.

Moteris pridūrė, kad „laukė tinkamo laiko“ vėl susižadėti, o jos „draugai džiaugiasi dėl jos“.

Vasarą įvyksiančios vestuvės R.Murdochui bus penktosios, iš ankstesnių santuokų jis turi šešis vaikus. Pirmoji jo žmona buvo australų skrydžių palydovė Patricia Booker, su ja susilaukė dukros Prudence MacLeod (64 m.). Pora išsiskyrė 7-ojo dešimtmečio pabaigoje.

Su antrąja žmona Anna, laikraščio reportere, jis išgyveno daugiau kaip 30 metų, užaugino dukrą Elisabeth (53 m.), sūnų Lachlaną (50 m.) ir Jamesą (49 m.), o išsiskyrė 1999-aisiais.

Tuomet R.Murdochas vedė verslininkę Wendi Deng. Kartu jie susilaukė dukrų Grace (21 m.) ir Chloe (19 m.). Su trečiąja žmona jis išsiskyrė 2013 metais.

2016-ųjų kovą Londone po audringo penkių mėnesių trukmės romano jis vedė modelį ir aktorę Jerry Hall, buvusią ilgametę „The Rolling Stones“ lyderio Micko Jaggerio partnerę, tačiau 2022-ųjų birželį „The New York Times“ pranešė apie jų skyrybas.

Rupert Murdoch and Jerry Hall
Rupert Murdoch and Jerry Hall

Leidinys tuomet skelbė, kad išsiskyrimas su ketvirtąja žmona tikriausiai nepaveiks bendrovių, kuriose R.Murdochas turi akcijų, nuosavybės struktūros. Tarp šių bendrovių yra televizijos „Fox News“ ir laikraščio „The Wall Street Journal“ motininės kompanijos.

Įtakinga pasaulinė R.Murdocho žiniasklaidos imperija taip pat apima laikraščius „New York Post“, „The Times“ ir „The Sun“.

R.Murdocho turtą žurnalas „Forbes“ vertina daugiau kaip 17 mlrd. dolerių (16,2 mlrd. eurų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius