-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Pugačiova pasiruošusi ginti M.Galkiną nuo Rusijos keršto: „Nenustosiu kalbėti“

Į Izraelį iš Rusijos su žmona atlikėja Ala Pugačiova išvykęs komikas Maksimas Galkinas yra vienas iš Vladimiro Putino režimui nepataikaujančių šou verslo žmonių ir, kaip jau skelbta anksčiau, už tai gali sulaukti pasekmių – ruošiamasi prieš jį kelti bylą. Dabar šią informaciją pakomentavo porai artimas šaltinis – pasak jo, jei byla iš tiesų bus iškelta, A.Pugačiova nusiteikusi aktyviai ginti savo sutuoktinį.
Ala Pugačiova, Maksimas Galkinas
Ala Pugačiova, Maksimas Galkinas / Instagram nuotr.

Rusijos žvaigždė Ala Pugačiova paskelbė esanti pasirengusi ginti savo vyrą Maksimą Galkiną, kuris Rusijoje gali būti patrauktas baudžiamojon atsakomybėn dėl savo antikarinės pozicijos.

Apie tai „YouTube“ laidos „I Gryanul Grem“ eteryje papasakojo šeimos draugas, Rusijos publicistas Maratas Gelmanas, rašo portalas unian.net.

Poros bičiulis pacitavo A.Pugačiovos žodžius: „Jei jie pradės bylą prieš Maksimą, aš pradėsiu kalbėti ir nesustosiu.“

M.Gelmanas pridūrė, kad nors pati Ala vis dar tyli konkrečiai apie karą Ukrainoje, bet ji iki šiol palaiko ukrainiečius.

Šeimos draugas taip pat pažymėjo, kad A.Pugačiova mano, jog Vladimiro Putino sukeltas karas yra beprotybė, tačiau pati dar nėra pasirengusi kovoti su jo režimu.

Primename, kad jau pirmosiomis Rusijos įsiveržimo į Ukrainą dienomis Ala Pugačiova kartu su vyru Maksimu Galkinu ir vaikais išvyko į Izraelį. Iš ten šoumenas pasakoja tiesą apie karą Ukrainoje.

Už tokią savo antikarinę poziciją M.Galkinas jau sulaukė pasekmių Rusijoje. Vyras buvo atleistas iš Pirmojo kanalo, kuriame dirbo šešerius metus. Taip pat atšaukti M.Galkino koncertai Rusijoje. Negana to, jam norima iškelti baudžiamąją bylą.

Instagram nuotr./Ala Pugačiova, Maksimas Galkinas
Instagram nuotr./Ala Pugačiova, Maksimas Galkinas

„Sudėliokime chronologinę įvykių seką. Vasario 24-ąją paskelbiau įrašą, kuriame pasisakiau prieš karą. Tuomet buvau Maskvoje, ne Izraelyje, nes vasario 23, 24, 25 dienomis man vyko filmavimai „Mosfilm“ kino studijoje, tad ten ir buvau, ten įrašinėjau. O per kitas dvi dienas nutiko tokie dalykai. Pirmiausia, Rusijos valdžia uždraudė mano veidą reklamose. Nutrūko absoliučiai visi mano reklamos kontraktai. Taip išėjo, kad netekau reklamos pinigų.

Be to, praradau koncertų pinigus – įvairiuose Rusijos miestuose, kuriuose buvo suplanuoti mano pasirodymai, miesto valdžia, vietos administracija uždraudė mano koncertus. Tai darė neskaidriai, nepateikdami oficialių popierių ir paaiškinimų, jie ėmė gąsdinti renginių organizatorius. Visi mano koncertai buvo nukeliami arba visai atšaukiami. Bandžiau kažką daryti, bet nebuvo įmanoma padaryti nieko“, – yra pasakojęs jis.

Dabar M.Galkinas vis dar yra Izraelyje ir jau paskelbė apie kelis ten rengiamus koncertus. Dalį pajamų vyras pažadėjo pervesti Ukrainos pabėgėliams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius