Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aiškėja 34-erių A.Carterio mirties aplinkybės: rasta klausimų keliančių daiktų

Šeštadienį savo namuose rastas negyvas reperis ir grupės „Backstreet Boys“ nario Nicko Carterio brolis Aaronas Carteris. Jis kovojo su priklausomybe nuo suspausto oro ir tyrėjai jo mirties vietoje rado tai patvirtinančių įrodymų.
Aaronas Carteris
Aaronas Carteris / Vida Press ir Scanpix nuotr.

Teisėsaugos šaltiniai portalui TMZ teigė, kad Aarono Carterio vonios kambaryje ir miegamajame buvo rasta daugybė suspausto oro balionėlių, taip pat receptinių tablečių. Neaišku, ar būtent dėl to jis nuskendo, tačiau akivaizdu, jog tai yra svarbūs įkalčiai.

Anot teisėsaugos šaltinių, paskutinį kartą Aaroną gyvą kažkas matė penktadienį 2 val. nakties. Būtent tuo metu namų tvarkytoja išgirdo beldimą į duris ir jas atidarė. Ji sakė, kad tada atvykę policininkai patikrino sveikatos būklę ir gerovę. Tik neaišku, kas juos iškvietė. TMZ šaltiniai teigia, kad namų tvarkytoja atidarė duris, o Aaronas, išgirdęs, kas vyksta, liepė jiems išeiti ir įsakė namų tvarkytojai jo netrukdyti.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Aaronas Carteris
AFP/„Scanpix“ nuotr./Aaronas Carteris

Sakoma, kad namų tvarkytoja nematė Aarono visą penktadienį, o šeštadienio rytą ji pasibeldė į jo miegamojo duris, norėdama sužinoti, ar jis nenori kavos. Ji išgirdo, kad miegamajame šėlsta jo šuo, todėl atidarė duris ir vonioje rado Aarono kūną.

Teisėsaugos institucijos mano, kad Aarono kūnas vonioje buvo ilgą laiką, nes buvo jaučiamas irimo kvapas, o vanduo buvo įgavęs nenatūralią spalvą. Pasakojama, kad kai buvo rastas Aarono kūnas, vis dar veikė vonios purkštukai.

TMZ skelbė, kad šeštadienį į Aarono namus Los Andželo rajone buvo iškviesti policininkai dėl pranešimo apie skendimą. Pagalbos tarnybos garso įraše buvo galima išgirsti chaotišką sceną Aarono namuose – dispečeriai apibūdino, jog girdėjo ne savu balsu šaukiančią moterį, prašančią pagalbos. TMZ pranešė, kad tai buvo namų tvarkytoja.

Skambutį galite išgirsti ČIA.

Šiuo metu Los Andželo apygardos koronerio biuras Aarono mirties priežasties neskelbia, nes laukia, kol bus gauti toksikologų analizės rezultatai. Tai gali užtrukti kelis mėnesius. TMZ buvo pranešta, kad nusižudymo raštelio nerasta ir nėra jokių nusikaltimo veiksmų požymių.

Primename, kad Aaronas Carteris išgarsėjo dešimtojo dešimtmečio pabaigoje kaip popmuzikos dainininkas. Jis išleido keturis albumus, pradedant debiutiniu albumu 1997 m., kai jam buvo vos 9 metai.

Pirmojo albumo buvo parduota milijonas egzempliorių, antrasis A.Carterio albumas „Aaron's Party“ šį skaičių patrigubino ir nuo tada jis tapo nuolatiniu „Nickelodeon“ laidų vedėju.

VIDEO: Aaron Carter - Aaron's Party (Come Get It) (The Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius