Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Akibrokštas per Arethos Franklin laidotuves: vyskupas nederamai lietė Arianą Grande

Praėjusią savaitę Detroite į amžinąją kelionę palydėta soulo karalienė Aretha Franklin, tačiau jos laidotuvių ceremoniją vedęs vyskupas Charlesas H. Ellis trečiasis užsitraukė juodą debesį: dvasininkas ne tik leido sau nepagarbiai pajuokauti apie Arianą Grandę, dainavusią per laidotuves, bet net ir nederamai palietė jauną atlikėją.
Ariana Grande ir vyskupas Charlesas H. Ellis trečiasis
Ariana Grande ir vyskupas Charlesas H. Ellis trečiasis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

15min primena, kad į Arethos Franklin laidotuvių ceremoniją „Greater Grace Temple“ bažnyčioje jos gimtajame Detroito mieste susirinko tik dainininkės artimieji, draugai bei ypatingi asmenys, pavyzdžiui, buvęs JAV prezidentas Billas Clintonas ir jo žmona Hillary Clinton.

Laidotuvių ceremonija truko net 5,5 val. ir ji buvo transliuojama tiesiogiai, vėliau velionės kūnas buvo išvežtas palaidoti į Vudlono kapines šalia jos giminaičių. Laidotuvių dalis kapinėse buvo visiškai privati ir skirta tik Franklin giminei bei artimiausiems draugams.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Arethos Franklin laidotuvės
AFP/„Scanpix“ nuotr./Arethos Franklin laidotuvės
„Scanpix“ nuotr./Ariana Grande
„Scanpix“ nuotr./Ariana Grande

Atsisveikinimui su soulo legenda vadovavo vyskupas Charlesas H. Ellis trečiasis, o tarp maldų ir kalbų garsūs dainininkai bei gospelų chorai atliko Arethos Franklin dainas.

25-erių popžvaigždė Ariana Grande buvo viena iš muzikos pasaulio garsenybių, kurios koncertavo per Arethos Franklin laidotuves. Ariana Grande jausmingai atliko vieną garsiausių soulo legendos dainų „(You Make Me Feel Like) A Natural Woman“.

Tačiau jai baigus dainuoti, vyskupas ją apkabino pernelyg familiariai – dešine ranka apglėbęs jauną dainininkę palietė jos krūtį ir nepatraukė rankos visą laiką kol kalbėjo. Kameros šį jo gestą užfiksavo ir labai greitai pasipylė kritikos strėlės vyskupo adresu.

Šį momentą galite pamatyti štai čia:

VIDEO: A.Franklin laidotuvių ceremonijai vadovavęs vyskupas apgailestauja priekabiavęs prie Arianos Grande

Jau po laidotuvių, Charlesas H. Ellis trečiasis buvo priverstas viešai atsiprašyti ir teisinosi nederamai merginą palietęs visai netyčia.

„Niekada nebūčiau tyčia lietęs bet kokios moters krūtų... Nežinau, tikriausiai apglėbiau ją. Galbūt peržengiau ribą, galbūt elgiausi per daug draugiškai ar familiariai, bet dar kartą atsiprašau. Paskutinis dalykas, ką norėčiau daryti, tai tokią dieną atitraukti dėmesį, kuris yra skirtas Arethai Franklin“, – apgailestavo dvasininkas.

Tačiau tai – dar ne viskas. Vyskupas leido sau pajuokauti pamiršęs, kad veda laidotuves, ir nepagalvojęs dar kartą įžeidė tą pačią Arianą Grande. Jis pajuokavo pamanęs, kad Arianos vardas yra kokio nors patiekalo iš „Taco Bell“ (meksikietiško greitojo maisto užkandinės) meniu pavadinimas. Ir už tai vyskupas turėjo atsiprašyti.

„Asmeniškai ir nuoširdžiai atsiprašau Arianos, jos gerbėjų ir visos ispanakalbių bendruomenės. Kai vedi programą devynias valandas, stengiesi kad ji būtų gyvybinga, bandai šen ar ten įterpti kokių pokštų“, – atsiprašinėdamas teisinosi jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius