-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Aktorė R.Wilson supažindino mylimąją su mama, jau svarsto apie šeimą ir vestuves

Aktorė Rebel Wilson (42) neseniai pranešė apie santykius su mylimąja, mados dizainere Ramona Agruma (38). Dabar paviešinta ir daugiau jų detalių. Pasirodo, pora jau „aptarė santuoką ir šeimos sukūrimą“, o R.Wilson supažindino merginą su Sidnėjuje gyvenančia savo mama Sue Bownds. Tuo metu mylimųjų bičiulis papasakojo, kaip suvedė drauges į porą.
Ramona Agruma, Hugh Sheridanas, Rebel Wilson
Ramona Agruma, Hugh Sheridanas, Rebel Wilson / Instagram nuotr.

Nors Rebel Wilson su Ramona Agruma dar kovą pasirodė „Oskarų“ „Vanity Fair“ vakarėlyje, oficialiai ją kaip mylimąją aktorė pristatė tik prieš kelias dienas savo instagramo paskyroje. Čia paviešino nuotrauką, kurioje merginos įsiamžinusios kartu besišypsančios.

„Galvojau, kad ieškau „Disnėjaus“ princo... bet gal iš tikrųjų visą laiką man reikėjo „Disnėjaus“ princesės, – skelbė ji.

Tuo metu „The Sydney Morning Herald“ atskleidė daugiau detalių apie naujus R.Wilson santykius.

„Ji ir Agruma per trumpą laiką labai suartėjo. Sidnėjuje gyvenanti Wilson motina Sue Bownds neseniai nuskrido į Los Andželą susitikti su Agruma, o pora atvirai diskutavo apie šeimos sukūrimą ir santuoką“, – pranešama minėtame leidinyje.

O šaltinis žurnalui „People“ sakė, kad merginų santykiai yra labai rimti ir jos susitikinėja jau šešis mėnesius. Teigiama, kad aktorė „dar niekada nebuvo laimingesnė“.

„Rebel draugams buvo labai šaunu matyti ją tokią garantuotą dėl santykių su kitu žmogumi“, – sakė šaltinis.

Dar vienas paaiškėjęs įdomus faktas – merginas supažindino aktorius ir dainininkas Hugh Sheridanas po to, kai nusprendė, kad skirs laiko savo geriausios draugės R.Wilson antros pusės paieškoms.

„Supažindinau Rebel su įvairiais žmonėmis, kaip ir Ramoną. Laisvalaikiu esu šiek tiek suvedinėtojas, bet su Rebel buvo tikrai nelengva, kaip ir su Ramona, – „2Day FM“ pasakojo jis. – Ramona labai protinga, ji moka daug kalbų, yra tikrai puiki europietė, o Rebel – labai protinga teisininkė.“

Instagram nuotr./Ramona Agruma, Hugh Sheridanas, Rebel Wilson
Instagram nuotr./Ramona Agruma, Hugh Sheridanas, Rebel Wilson

Beje, H.Sheridanas ir pats neslepia savo biseksualumo – yra susitikinėjęs tiek su moterimis, tiek su vyrais.

„Viešėjau Niujorke ir buvau ką tik išsiskyręs su savo mylimuoju, o Rebel man pasakė: „Neįsivaizduoju, kaip tau turi būti liūdna. Aš dar niekada nebuvau tikrai įsimylėjusi.“ O aš pagalvojau: „Dieve, ją sunku palaužti“. O tada tiesiog pasvarsčiau, na, gal aš tiesiog ieškau ne toje vietoje, – toliau pasakojimą tęsė Hugh.

Aktorius teigė manantis, kad „tokiai sėkmingai moteriai reikia stipraus vyro, kuris liktų su ja, nebūtų pavydus ir panašiai“, tačiau taip pat buvo įsitikinęs, kad „moteris su kita sėkminga moterimi pakels viena kitą“. Tuomet R.Agruma iškart atėjo į galvą kaip kandidatė R.Wilson.

„Pasakiau Rebel: „Tai mergina“. O ji atsakė: „Gerai, tinka“. ir Ramona dėl to jautėsi gerai. Jos kalbėjosi maždaug savaitę, daug kalbėjosi, ir tada Rebel grįžo iš Australijos susitikti su ja. Ji buvo ką tik išvykusi, o po savaitės atskrido atgal susitikti su ja, ir nuo to laiko jos yra kartu“, – apie tai, kaip į porą suvedė drauges, su kuriomis yra pažįstamas ne vienerius metus, pasakojo H.Sheridanas.

15min primena, kad ankstesnis aktorės Rebel Wilson romanas buvo su verslininku Jacobu Buschu. Pora apie savo santykius oficialiai paskelbė instagrame 2020 m. lapkritį, tačiau 2021-ųjų vasario mėnesį patvirtino, kad jau išsiskyrė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius