-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amy Winehouse netekties metinės: išgirskite paskutinius jos siųstus žodžius

Legendinės atlikėjos Amy Winehouse prodiuseris Salaamas Remi liepos 23-ąją minėjo tragiško likimo žvaigžės atminimą. 11-ųjų jos mirties metinių proga su dainininke artimai dirbęs ir bendravęs prodiuseris pasidalino prieš pat Amy mirtį jos jam siųsta balso žinute.
Amy Winehouse ir Salaamas Remi
Amy Winehouse ir Salaamas Remi / Scanpix ir soc. tinklų nuotr.

Džiazo atlikėjos Amy Winehouse prodiuseris Salaam Remi prisimena dainininkę praėjus 11 metų po jos mirties.

People nurodo, jog žvaigždės prodiuseris šeštadienį socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė klipą iš A.Winehouse dainos „In My Bed“ muzikinio vaizdo klipo ir pasidalijo mirusios britų dainininkės balso pašto žinute.

Scanpix nuotr. /Amy Winehouse
Scanpix nuotr. /Amy Winehouse

Garso įraše girdėti, kaip A.Winehouse jam sako: „Pasiilgau tavęs, paskambink man, kur tu esi , nagi ir toliau ji uždainuoja „Paskambink man, jei ne, nežinau, ką daryti...“.

„MissYaLiLSiS... 7.23.11“ , – S.Remi parašė prie įrašo skirto mirusiai žvaigždei.

Prodiuseris S.Remi su atlikėja A.Winehouse dirbo nuo pat jos 2003 m. debiutinio albumo „Frank“, rašo „The Hollywood Reporter“.

Praėjusį mėnesį dar vienas muzikos prodiuseris Markas Ronsonas „TikTok" paskyroje papasakojo apie savo patirtį rašant ir prodiusuojant vieną iš „A.Winehouse" hitų „Back to Black" ir pasidalijo anksčiau negirdėtais neapdorotais legendinės dainininkės vokalo įrašais.

„Sveiki, aš esu Markas Ronsonas. Tiems iš jūsų, kurie manęs galbūt nepažįsta, pasakysiu, kad dainą „Back to Black" su Amy Winehouse parašėme maždaug prieš 15 metų būtent prie šio fortepijono", – sakė muzikantas, gerbėjams rodydamas fortepijoną, prie kurio jis dirbo su A.Winehouse.

„Amy atėjo į mano studiją čia pat. Pirmą kartą susitikome ir aš ją iš karto pamėgau. Ji atėjo ir parašė šiuos neįtikėtinus dainos žodžius, – sakė M.Ronsonas, turėdamas omenyje emocingą dainos tekstą, kurį įkvėpė A.Winehouse santykiai su Blake'u Fielderiu-Civilu, palikusiu ją dėl buvusios merginos.

Scanpix nuotr. /Salaamas Remi
Scanpix nuotr. /Salaamas Remi

„Ir galbūt pirmą kartą istorijoje čia yra pats pirmasis jos – karalienės magijos vokalas", – pridūrė muzikantas, prieš paleisdamas garso įrašą, kuriame A.Winehouse dainuoja šiek tiek kitokią kūrinio versiją.

Primename, jog A.Winehouse mirė apsinuodijusi alkoholiu 2011 m. liepą. Jai buvo vos 27 metai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius